ΕΛΕΓΧΟΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ

ΕΛΕΓΧΟΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ

ΕΛΕΓΧΟΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ

ΕΛΕΓΧΟΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ: Ένα σύστημα αποχέτευσης μπορεί να είναι πολύ περίπλοκο. Φρεάτια, σωλήνες, σιφώνια, υδρορροές συνθέτουν ένα δίκτυο από το οποίο αποβάλλονται λύματα και όμβρια ύδατα. Ανάλογα με την παλαιότητα και τον τρόπο κατασκευής τους ποικίλουν οι τύπο των συστημάτων. Παλαιότερα αποχετευτικά δίκτυα είναι φτιαγμένα από πηλό ή μαντέμι (χυτοσίδηρο), ενώ τα πιο σύγχρονα είναι συνήθως από υλικό pvc.

Η φθορά λόγω χρόνου, οι διάφορες κακοτεχνίες και η κακή χρήση της αποχέτευσης δημιουργούν προβλήματα που συσσωρεύονται. Αποτέλεσμα αυτών είναι να δημιουργηθούν κάποια στιγμή βουλώματα και αν αυτά αφεθούν για περισσότερο καιρό στην τύχη τους μπορεί να προκληθούν σημαντικές ζημιές. Επειδή πολλές φορές δε μπορούμε να είμαστε σίγουρα τι συμβαίνει μέσα στην αποχέτευση, μία διάγνωση με κάμερα δίνει τη λύση. Παλαιότερα σε αντίστοιχες περιπτώσεις θα έπρεπε να σκάψουμε στα τυφλά μέχρι να εντοπίσουμε το πρόβλημα. Πλέον όμως μια διάγνωση με κάμερα της εταιρείας μας σας λύνει τα χέρια.

ΠΩΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ Ο ΕΛΕΓΧΟΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ

Μία αδιάβροχη, μικροσκοπική κάμερα υψηλής ανάλυσης είναι τοποθετημένη στην άκρη ενός εύκαμπτου σωλήνα. Εισέρχεται στο δίκτυο της αποχέτευσης από ένα σημείο πρόσβασης. Συνήθως είναι κάποιο φρεάτιο ή ένα σιφώνι. Αν δεν είναι κάτι τέτοιο δυνατό, τότε ανοίγουμε εμείς κάποια τρύπα σε έναν σωλήνα, την οποία στο τέλος της εργασίας φροντίζουμε να την ξανακλείσουμε.

Αφού τοποθετήσουμε τη κάμερα στη συνέχεια την διοχετεύουμε στις σωληνώσεις του δικτύου αποχέτευσης, μέχρι να φτάσουμε στο σημείο που μας ενδιαφέρει. Εκεί θα μας δείξει με ακρίβεια την ενδεχόμενη ζημιά και θα προσδιορίσει, χωρίς αποκλίσεις, το πού ακριβώς βρίσκεται το πρόβλημα. Όλη αυτή η διαδικασία προβάλλεται, με την βοήθεια μιας οθόνης υπολογιστή, ζωντανά στον ενδιαφερόμενο. Αν το επιθυμείτε μπορούμε να καταγράψουμε το βίντεο σε μία μονάδα αποθήκευσης για κάθε μελλοντική χρήση.

ΕΛΕΓΧΟΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ
ΕΛΕΓΧΟΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ

Με την ολοκλήρωση της εργασίας, σας συντάσσουμε μια έκθεση με τα ευρήματα της διάγνωσης της αποχέτευσης με κάμερα. Σε αυτήν περιλαμβάνονται όλες οι τεχνικές πληροφορίες που χρειάζεστε αναλυτικά. Επίσης σας προσδιορίζουμε με ακρίβεια τα σημεία που χρήζουν την προσοχή σας. Σας συμβουλεύουμε για τυχόν επεμβάσεις που πρέπει να πραγματοποιηθούν.

Ο υδραυλικός λοιπόν που θα αναλάβει την αντικατάσταση ή την επισκευή του αποχετευτικού δικτύου θα έχει στα χέρια του όλα όσα χρειάζεται, ώστε να ολοκληρώσει τις εργασίες του με τη λιγότερη δυνατή ταλαιπωρία, χωρίς να δημιουργήσει χάος στον χώρο σας. Ζητήστε από την Αποφράξεις Παλλήνη ακριβώς αυτό που χρειάζεστε κι εμείς θα σας προσφέρουμε παραπάνω από αυτά που χρειάζεστε. Ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση από την πρώτη επαφή με την εταιρεία μας μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια.

Ο έλεγχος αποχέτευσης με κάμερα σας γλιτώνει χρήματα

Ο έλεγχος αποχέτευσης με κάμερα που προσφέρουν τα συνεργεία της εταιρείας μας μπορεί να χρησιμοποιηθεί και προληπτικά αν θέλουμε να δούμε την κατάσταση του αποχετευτικού δικτύου ενός ακινήτου που θέλουμε να πουλήσουμε, να αγοράσουμε ή να νοικιάσουμε. Μας δίνει πολλές δυνατότητες. Γλιτώνουμε από άσκοπες και πολυδάπανες εργασίες, που θα απαιτούνταν αν δε γνωρίζαμε το είδος και τη θέση του προβλήματος.

Μας φανερώνει προβλήματα που αρχίζουν να δημιουργούνται πριν προκαλέσουν βλάβες στο αποχετευτικό σας σύστημα. Έτσι δε θα βρεθείτε αντιμέτωποι με έκτακτες καταστάσεις, που θα σας βγάλουν από τους ρυθμούς της καθημερινότητάς σας. Μας βοηθάει επίσης στην αντιμετώπιση προβλημάτων απόφραξης, όταν δεν μπορούμε να προσδιορίσουμε τι προκαλεί συχνές εμπλοκές στην αποχέτευση.

Σε κάθε περίπτωση αποφράξεις με κάμερα είναι ένα πολύτιμο εργαλείο στα χέρια των έμπειρων τεχνικών μας. Έχει της υψηλότερες προδιαγραφές, σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά πρότυπα, είναι υψηλής ευκρίνειας και μας παρέχει πληροφορίες με απόλυτη ακρίβεια. Αν έχετε κάποιο πρόβλημα στην αποχέτευση σας που δεν μπορεί να προσδιοριστεί με τους παραδοσιακούς τρόπους καλέστε μας.

Ένας έλεγχος της γραμμής του αποχετευτικού δικτύου με κάμερα διάγνωσης θα σας βγάλει από το αδιέξοδο. Διαθέτουμε ποικιλία καμερών με ειδικό φωτισμό led, ανάλογα με το μέγεθός και το είδος που χρειάζεστε. Χαρτογραφείστε το δίκτυο αποχέτευσης σας με τη βοήθεια ενός ελέγχου με κάμερα. Ανάλογα με τις απαιτήσεις του συστήματος σας, προσφέρουμε την αντίστοιχη υπηρεσία. 

Δίνουμε λύση στα προβλήματα αποχέτευσης

Κάθε υπηρεσία που προσφέρεται από εμάς διακρίνεται για την ποιότητα και την αποτελεσματικότητά της. Φροντίζουμε να δίνουμε λύσεις σε κάθε πρόβλημα αποχέτευσης που αντιμετωπίζετε. Διαθέτουμε υπερσύγχρονο εξοπλισμό, ο οποίος χρησιμοποιείται από πεπειραμένους τεχνικούς με εξειδίκευση στα αποχετευτικά συστήματα. Ανταποκρινόμαστε άμεσα στις ανάγκες σας, γνωρίζοντας πόσο σημαντικό είναι να αντιμετωπίζονται τα θέματα των αποχετεύσεων την ίδια στιγμή.

Η διάγνωση της αποχέτευσης με κάμερα αποτελεί μία από τις κορυφαίες υπηρεσίες μας. Είμαστε πρωτοπόροι στα αποχετευτικά ζητήματα σε όλα τα Μεσόγεια και την ανατολική Αττική. Με πάνω από 40 χρόνια στον χώρο, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι μπορούμε να παρέχουμε την υψηλότερη ποιότητα στις πιο συμφέρουσες τιμές. Είτε πρόκειται για μια απλή απόφραξη, είτε ένας έλεγχος των φρεατίων με κάμερα διάγνωσης είμαστε η πιο αξιόπιστη επιλογή σας.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *