ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΛΛΗΝΗ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ – 210 603 20 20

Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ δραστηριοποιείται στον συγκεκριμένο χώρο 40 χρόνια τώρα και έχει ως στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας. Ο στόλος των οχημάτων της ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ προφυλάσσεται σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις. Έτσι τα οχήματα διατηρούνται σε άριστη λειτουργική κατάσταση και έτοιμα για χρήση, οποιαδήποτε ώρα της ημέρας αυτό απαιτηθεί. Εξασφαλίζουμε στους πελάτες μας θετικά μόνο αποτελέσματα, παρέχοντας αξιόπιστες και αξιόλογες υπηρεσίες.  Είμαστε πλέον γνωστοί για την ικανότητά μας να βρίσκουμε γρήγορα και να επιλύουμε το κάθε πρόβλημα που εμφανίζεται στο αποχετευτικό σας δίκτυο.

Στόχος μας  πάντα είναι η ικανοποίηση και το μεγαλύτερο δυνατό όφελος σας. Έχουμε επενδύσει στην πιο πρόσφατη και αποτελεσματική τεχνολογία που παρέχει ακριβείς εκτιμήσεις και αναλύσεις σε όλα τα θέματα που σχετίζονται με τις αποχετεύσεις. Μπορείτε να μας καλέσετε στο 210 603 2020

Η άμεση εξυπηρέτηση και η σχολαστική εργασία είναι αυτά που χαρακτηρίζουν την εταιρεία ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ. Το άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό μας χρησιμοποιεί το συνεχώς ανανεωμένο και συντηρημένο εξοπλισμό εξασφαλίζοντας  την πλήρη σας ικανοποίηση.  Ξέρουμε πόσο σημαντικό είναι για σας να λειτουργεί ομαλά το αποχετευτικό σας δίκτυο και πόσο οδυνηρή μπορεί να γίνει μια τέτοια άσχημη κατάσταση.

Η εντιμότητα, η ακεραιότητα και η ποιοτική εξυπηρέτηση είναι μερικά μόνο από τα πράγματα που η Αποφράξεις Γλυκά Νερά  παρέχει σε κάθε πελάτη κάθε φορά. Η φήμη που έχουμε κερδίσει, οφείλεται στην υπεύθυνη και επαγγελματική εξυπηρέτηση, καθώς και στην υψηλή ποιότητα των προσφερόμενων υπηρεσιών στους πελάτες μας, που μας εμπιστεύονται εδώ και 4 περίπου δεκαετίες.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΕ ΥΔΡΟΒΟΛΗ ΣΤΑ ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ
ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΕ ΥΔΡΟΒΟΛΗ ΣΤΑ ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ

Καθαρισμός και αποφράξεις αποχετεύσεων στα Γλυκά Νερά

Χρησιμοποιούμε μόνο ασφαλείς και ολοκληρωμένες μεθόδους για τον καθαρισμό της αποχέτευσης σας και σας βεβαιώνουμε για το εγγυημένο αποτέλεσμα. Έτσι μπορείτε τα επωφεληθείτε από τα πολλά οφέλη που η Αποφράξεις Γλυκά Νερά σας προσφέρει, όπως η μείωση του κινδύνου σε προβλήματα υγιεινής και η μακροζωία του αποχετευτικού σας συστήματος. Με την Αποφράξεις Γλυκών Νερών έχετε έναν επαγγελματία τεχνικό για να σας βγάλει από το αδιέξοδο στα προβλήματα στις αποχετεύσεις του σπιτιού σας. Σας προσφέρουμε μια εξαιρετικές υπηρεσίες καθαρισμού αποχέτευσης που θα βελτιώσουν σημαντικά την αποτελεσματικότητα του συστήματός σας, αν διαπιστώσετε ότι δεν λειτουργεί πλέον σωστά.

Οι τεχνικοί μας εξειδικεύονται αποκλειστικά από την Αποφρακτική Γλυκά Νερά και εκπαιδεύονται με τέτοιο τρόπο, ώστε να μπορούν να αντιμετωπίσουν κάθε κατάσταση, ανεξάρτητα από τη δυσκολία ή το μέγεθος.  Έχουν όλα όσα χρειάζονται για να αντιμετωπίσουν κάθε πρόβλημα γρήγορα και αποτελεσματικά. Κάθε ένα από τα φορτηγά μας είναι εξοπλισμένα με μηχανήματα προηγμένης τεχνολογίας και έχουν σχεδιαστεί ειδικά για τον καθαρισμό της αποχέτευσής σας, χωρίς καμία ενόχληση. Δεσμευόμαστε πλήρως για την επίτευξη των υψηλότερων περιβαλλοντικών προτύπων κατά τη διάρκεια των εργασιών μας. Δεν έχετε παρά να μας καλέσετε για να μπορέσουμε να σας αποδείξουμε την άριστη εξυπηρέτηση και την ποιότητα των προσφερόμενων υπηρεσιών.

Στην Αποφράξεις Γλυκά Νερά συνεχίσουμε να επενδύουμε σε νέο εξοπλισμό και την εκπαίδευση με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας στον τομέα μας, εξασφαλίζοντας την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των πελατών μας, είτε αφορούν οικιακούς, επαγγελματικούς ή δημοσίους χώρους. Προσφέρουμε επαγγελματικές λύσεις αποχέτευσης που δε συγκρίνονται με άλλες. Η συνεχής επιτυχία μας οφείλεται στην άμεση ανταπόκριση των αναγκών των πελατών μας, γρήγορα και αποτελεσματικά. Αναλαμβάνουμε αποφράξεις και καθαρισμούς για

Αποφράξεις και συντηρήσεις αποχετεύσεων στα Γλυκά Νερά

Αναλαμβάνουμε την πλήρη ευθύνη για την ικανοποίηση των αναγκών σας. Εκτός της ολοκλήρωσης της εργασίας θα σας παρέχει βοήθεια, καθοδήγηση και πλήρη υποστήριξη. Μπορούμε επίσης να σας προτείνουμε και ένα πρόγραμμα προληπτικής συντήρησης αποχέτευσης ώστε να αποφύγετε μελλοντικά προγράμματα. Η εταιρεία μας  είναι το ενιαίο σημείο επαφής για όλες τις υπηρεσίες που σχετίζονται με το σύστημα της  αποχέτευσης σας και σε συνδυασμό πάντα με την πολύχρονη εμπειρία μας, οι τεχνικοί μας χρησιμοποιούν εξοπλισμό προηγμένης τεχνολογίας πετυχαίνοντας πάντα την ολοκλήρωση κάθε εργασίας που αναλαμβάνουμε με το χαμηλότερο δυνατό κόστος και χωρίς καμία καθυστέρηση.

Οι τεχνικοί μας θα σας βοηθήσουν να αποφύγετε κάθε δύσκολη και άβολη κατάσταση που τυγχάνει να συμβαίνει στον χώρο σας. Σε συνδυασμό με την προηγμένη τεχνολογία υποσχόμαστε άριστη εξυπηρέτηση, ευγενής συμπεριφορά  και άκρως επαγγελματική αντιμετώπιση οποιουδήποτε θέματος στην συντήρηση της αποχέτευσης σας. Για εμάς η εξυπηρέτηση σας είναι η κύρια προτεραιότητα μας και οι πελάτες μας αξίζουν το καλύτερο.

Προσεγγίζουμε κάθε προληπτική συντήρηση αποχέτευσης, ανεξάρτητα από το μέγεθος με την ίδια δέσμευση για την άριστη εξυπηρέτηση και την ανώτερη παρεχόμενη ποιότητα. Η ομάδα μας αποτελείται από έμπειρους τεχνικούς και εκπροσώπους του τηλεφωνικού κέντρου, έτοιμους πάντα να σας βοηθήσουν. Μπορείτε να εμπιστευθείτε την εταιρεία αποφράξεων Γλυκά Νερά για να βρεθεί η καλύτερη λύση για την συντήρηση του αποχετευτικού σας συστήματος. Πάντα προσπαθούμε να έχουμε όσες περισσότερες πληροφορίες μπορούμε όταν μας καλέσετε έτσι ώστε να σας ενημερώσουμε και τι μπορεί περίπου να κοστίσει. 

Έλεγχος αποχέτευσης με κάμερα

Χρησιμοποιούμε μηχανήματα υψηλής τεχνολογίας, συμπεριλαμβανομένου και την κάμερα διάγνωσης υψηλής ανάλυσης, προκειμένου να εξετάσουμε το εσωτερικό των σωληνώσεων. Για να μπορέσουμε να εντοπίσουμε την ακριβή θέση του προβλήματος κλειδί είναι ο έλεγχος αποχέτευσης με κάμερα. Με ένα στόλο, προετοιμασμένων κινητών συνεργείων, πλήρως εξοπλισμένο, σε λειτουργία σε όλες τις περιοχές της ανατολικής  Αττικής, είμαστε σίγουροι ότι μπορούμε με αξιοπιστία και υπευθυνότητα να βρεθούμε άμεσα στον χώρο σας, ανεξάρτητα από την κατάσταση του προβλήματος στο αποχετευτικό σας δίκτυο. Για τους άριστα εξειδικευμένους τεχνικούς μας καμιά δουλειά δεν είναι πολύ μεγάλη ή πολύ μικρή.

Μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι αν απλά χρειάζεστε συμβουλές ή πληροφορίες μέσω τηλεφώνου είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε καθώς προτεραιότητά μας είναι η δική σας ικανοποίηση και ασφάλεια. Είμαστε ειλικρινείς, αξιόπιστοι, οικονομικά προσιτοί, παρέχουμε γρήγορη εξυπηρέτηση. Επίσης παρέχουμε πεπειραμένο επαγγελματικό προσωπικό, χρησιμοποιούμε υπερσύγχρονο εξοπλισμό. Σεβόμαστε την ιδιοκτησία σας, εργαζόμαστε γρήγορα και έχουμε πολλά χρόνια εμπειρίας.

Παρέχουμε γρήγορες και αποτελεσματικές λύσεις με ειδικό τεχνολογικό εξοπλισμό που όταν χρειαστεί μπορούμε να εφαρμόσουμε διάγνωση με κάμερα υψηλής ανάλυσης στο εσωτερικό των σωληνώσεων και να εντοπίσουμε την ακριβή θέση του προβλήματος και την έγκαιρη αντιμετώπισή του. Είμαστε πάντα στο πλευρό σας καθώς γνωρίζουμε πόσο δύσκολο και άβολο μπορεί να γίνει ένα ξαφνικό πρόβλημα στο αποχετευτικό σας δίκτυο. Επηρεάζει την καθημερινότητά σας και τα σχέδια και για μια επιχείρηση την εύρυθμη λειτουργία της.

Εμπιστευτείτε μας και δεν θα χάσετε. Αντιλαμβανόμαστε και καταλαβαίνουμε πόσο οδυνηρή και δύσκολη μπορεί να γίνει η κατάσταση σε ένα οίκημα αν παρουσιαστεί πρόβλημα στο αποχετευτικό σας δίκτυο. Θα πρέπει κατευθείαν να καλέσετε τους ειδικούς της Αποφράξεις Γλυκά Νερά για μία διάγνωση με κάμερα. Μην προσπαθήσετε να βρείτε το πρόβλημα του αποχετευτικού σας δικτύου μόνοι σας. Δυστυχώς άθελά σας το μόνο που θα καταφέρετε θα είναι να δημιουργήσετε ακόμη μεγαλύτερο πρόβλημα και η εμπειρία σας αυτή να γίνει τραυματική. Αφήστε εμάς να φροντίσουμε για όλα. 

Η εταιρεία ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ δραστηριοποιείται εδώ και 40 χρόνια

Εδώ και 40 χρόνια λειτουργίας της επιχείρησης μας προσφέρουμε τις υπηρεσίες αποφράξεων και γενικά υπηρεσιών που αφορούν το δίκτυο σας στην ευρύτερη περιοχή της Ανατολικής Αττικής. Είτε αν έχει βουλώσει κάτι στο σπίτι σας ή έχει πλημμυρίσει το υπόγειό σας, έχουμε τα κατάλληλα εργαλεία και τις απαραίτητες γνώσεις. Θα φροντίσουμε να εξαλειφθεί η άσχημη κατάσταση που βιώνετε. Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να μην αντιμετωπιστεί και ολοκληρωθεί όποια εργασία και αν αναλάβουμε.

Αυτό βέβαια οφείλεται στην πολύτιμη εμπειρία που έχουμε αποκτήσει με την πάροδο των ετών και την σκληρή δουλειά. Ο καθημερινός στόχος της Αποφρακτικής Γλυκών Νερών είναι η φροντίδα του προσωπικού μας και των πελατών μας. Διατηρώντας ταυτόχρονα την αφοσίωσή μας στην ομαδική εργασία και την άριστη εξυπηρέτηση που προσφέρουμε. Θέλουμε να αποτελούμε την πρώτη σας επιλογή στον τομέα των αποχετεύσεων και να παρέχουμε υπηρεσίες που υπερβαίνουν τις προσδοκίες σας.

Κανένα πρόβλημα μικρό ή μεγάλο δεν υπάρχει περίπτωση να μην μπορεί να αντιμετωπιστεί από τους τεχνικούς μας. Η δουλειά μας είναι εγγυημένη και δεν είμαστε ικανοποιημένοι μέχρι να είστε εσείς. Καλέστε την Αποφράξεις στα Γλυκά Νερά σήμερα και προγραμματίστε ένα ραντεβού, χωρίς επιπλέον ταλαιπωρίες και την ίδια ημέρα θα είμαστε άμεσα κοντά σας.

Εξυπηρετούμε οικιακούς, επαγγελματικούς και δημοσίους χώρους. Παρέχουμε λύσεις ειδικά επικεντρωμένες στις περιπτώσεις που κάτι συμβεί ξαφνικά στο σύστημα της αποχετευτικό σας δίκτυο. Έτσι θα μπορέσουμε να βοηθήσουμε να αποτραπεί από το να συμβεί ξανά στο μέλλον. Προσπαθούμε να ξεπεράσουμε τις προσδοκίες των πελατών μας, παρέχοντας γρήγορη και αποτελεσματική εξυπηρέτηση. Καταλαβαίνουμε τις ανάγκες σας για αυτό και οι πελάτες μας είναι οι πιο σημαντικοί άνθρωποι στην επιχείρησή μας. 

Πληροφορίες περιοχής Γλυκών Νερών

Τα Γλυκά Νερά (παλαιότερα Λυκάνουρα) στην αρχαιότητα αποτελούσαν έκταση του αρχαίου Αθηναϊκού Δήμου Παλλήνης της Αντιοχίδος φυλής, που απλωνόταν στις βορειοανατολικές πλαγιές του Υμηττού. Σήμερα συνιστούν σύγχρονο και αναπτυσσόμενο βόρειο προάστιο της Αθήνας, μέρος του πολεοδομικού συγκροτήματος της Αθήνας στα Μεσόγεια Αττικής και ταυτόχρονα πέρασμα προς το Λεκανοπέδιο των Αθηνών.

Από τον 5ο αι. π.Χ. και μέχρι την ρωμαϊκή κατάκτηση ευρήματα που έρχονται στο φως στην περιοχή μαρτυρούν διαρκή εποικισμό. Σε πρόσφατες ανασκαφές δε σε προϊστορικό νεκροταφείο που εντοπίζεται στο λόφο Φούρεσι, αποκαλύπτονται μυκηναϊκά ειδώλια που ανάγονται στο 1.400 π.Χ. Επιπλέον, τα ερείπια παλαιοχριστιανικού ναού μαρτυρούν την πρώιμη οργάνωση χριστιανικής κοινότητας.

Η σύγχρονη πόλη αποτελεί προάστιο των Αθηνών και εκτείνεται 13 χιλιόμετρα βορειοανατολικά του κέντρου της Αθήνας και 4 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά της Παλλήνης. Διοικητικά υπάγεται στη Περιφερειακή ενότητα Ανατολικής Αττικής και απλώνεται σε έκταση 9.250 στρεμμάτων.