ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ – 210 603 20 20

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ210 603 20 20. Καθετί που λειτουργεί καθημερινά και αδιάκοπα, χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή και φροντίδα. Όπως ο ανθρώπινος οργανισμός χρειάζεται, σε ετήσια τουλάχιστον βάση, ιατρικές εξετάσεις, ένα αυτοκίνητο απαιτεί το καθιερωμένο του σέρβις, έτσι και στην αποχέτευση ενός σπιτιού ή μιας επιχείρησης επιβάλλεται να γίνεται τακτικά προληπτική συντήρηση αποχέτευσης. Ένα αποχετευτικό σύστημα λειτουργεί σε 24ωρη βάση, όλο το χρόνο και επιβαρύνεται καθημερινώς με χαρτιά, λίπη, τρίχες κλπ. Όσο και αν προσέχουμε τι απορρίπτουμε σε αυτό, έρχεται κάποια στιγμή που οι σωλήνες και τα φρεάτια θα υπερφορτωθούν. Αυτό έχει ως αποτέλεσμά να επηρεαστεί η σωστή λειτουργία του. Η συνεχής συσσώρευση οργανικών και μη υλικών μειώνει σταδιακά τη διάμετρο των αγωγών. Γι’ αυτό το λόγο πρέπει να φροντίζουμε τακτικά για την απομάκρυνσή τους. Αυτό πετυχαίνεται με την προληπτική συντήρηση της αποχέτευσης.

ΠΟΤΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ

Ανάλογα με τη χρήση και τις ανάγκες κάθε αποχετευτικού δικτύου, εξαρτάται και η συχνότητα που πρέπει να το συντηρούμε. Σε πολλά δίκτυα, στα οποία γίνεται λελογισμένη λειτουργία, απαιτείται ετήσια ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ. Κάποια άλλα όμως συστήματα, λόγω κακής κατασκευής, παλαιότητας ή αλόγιστης χρήσης χρειάζεται να συντηρούνται μηνιαίως. Σκεφτείτε πόσο μεγάλη αναστάτωση μπορεί να προκαλέσει μια αναπάντεχη εμπλοκή στο αποχετευτικό σας σύστημα.

Μπορεί να δημιουργήσει ανεξέλεγκτες ζημιές και να σας βγάλει εκτός οικονομικού προϋπολογισμού και να διαταράξει την καθημερινότητά σας. Όλα αυτά μπορούν να αποφευχθούν αν συντηρείται σωστά το δίκτυο της αποχέτευσης. Αφήστε τους ειδικούς της εταιρείας μας να δημιουργήσουν ένα πρόγραμμα συντήρησης της αποχέτευσης προσαρμοσμένο στις ανάγκες σας. Θα αναλάβουμε εμείς να σας απαλλάξουμε από το άγχος μιας βουλωμένης αποχέτευσης σε μόνιμη βάση. 

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ
ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ

Καλέστε μας σήμερα ώστε να έρθουμε στο χώρο σας για έναν αρχικό καθαρισμό αποχέτευσης. Αφού καθαρίσουμε πλήρως όλη τη γραμμή του οριζοντίου δικτύου της αποχέτευσης, θα είμαστε σε θέση να καθορίσουμε το κόστος  και την συχνότητα που θα πρέπει να πραγματοποιείται η τακτική συντήρηση αποχέτευσης. Κατόπιν συνεννόησης μαζί σας, θα προσαρμόσουμε το χρονοδιάγραμμα των επισκέψεών μας στο χώρο σας. Πάντα με βάση τη δική σας διευκόλυνση, ώστε να μη σας βγάζει εκτός προγραμματισμού των καθημερινών σας αναγκών.

Προληπτική συντήρηση αποχέτευσης για να μην έχετε απρόοπτα

Συντηρώντας προληπτικά μια αποχέτευση σε τακτική βάση εξασφαλίζετε την άριστη λειτουργία της και επιμηκύνετε τον χρόνο ζωής των σωληνώσεων και των φρεατίων σας. Δεν θα έρθετε αντιμέτωποι με έκτακτες καταστάσεις που μπορεί να συμβούν οποιαδήποτε ώρα της ημέρας, οποιαδήποτε μέρα του χρόνου. Σκεφτείτε για παράδειγμα να βουλώσει η αποχέτευσή σας ανήμερα των Χριστουγέννων και να έχετε προγραμματίσει ένα γιορτινό γεύμα με φίλους. Μια απρόβλεπτη εξέλιξη θα σας καταστρέψει όμορφες οικογενειακές στιγμές. Που θα μπορούσε όμως να μην παρουσιαζόταν αν είχαμε φροντίσει να συντηρούμε σωστά το αποχετευτικό μας δίκτυο. Καταλαβαίνετε λοιπόν πόσο μεγάλη σημασία έχει η τακτική, προληπτική συντήρηση της αποχέτευσης. Προλαμβάνει καταστάσεις που θα θέλαμε να αποφύγουμε και με ένα σχετικά μικρό κόστος γλιτώνουμε από ανυπολόγιστες ζημιές.

Προγράμματα συντηρήσεων στα μέτρα σας

Κάθε πρόγραμμα τακτικής, προληπτικής συντήρησης είναι μοναδικό. Σχεδιάζεται αποκλειστικά  για τις ανάγκες και τις ιδιαιτερότητες του κάθε αποχετευτικού συστήματος. Γι’ αυτό και η συχνότητα, το κόστος και ο τρόπος εφαρμογής κάθε συντήρησης διαφέρουν. Όλες οι εφαρμογές εκτελούνται από εξειδικευμένους τεχνικούς, που διαθέτουν τον κατάλληλο εξοπλισμό με τα πιο υπερσύγχρονα μηχανήματα της αγοράς.

Η επιχείρηση μας διαθέτει τις γνώσεις και την πείρα για να προσφέρει ολοκληρωμένα προγράμματα προληπτικής συντήρησης σε κατοικίες και επιχειρήσεις όλων των ανατολικών προαστίων της Αττικής. Βρισκόμαστε στο χώρο για περισσότερα από 40 χρόνια και δεν υπάρχει πρόβλημα της αποχέτευσης που να μην μπορούμε να αντιμετωπίσουμε. Θεωρούμε πως ένα πρόβλημα στο αποχετευτικό δίκτυο είναι καλύτερα να το προλαμβάνουμε παρά να το αντιμετωπίσουμε αφού δημιουργηθεί. Έτσι θεωρούμε απαραίτητο να συντηρούμε τακτικά κάθε σύστημα σωληνώσεων και φρεατίων, για να έχουμε πάντα τον έλεγχο της κατάστασης.

Φροντίζουμε για την άρτια λειτουργία των αποχετεύσεων

Μην αφήνετε να περνάει ο καιρός, χωρίς να συντηρείται την αποχέτευση σας. Ποτέ δεν ξέρετε πότε  θα γίνει το κακό. Καλύτερα λοιπόν να είστε προετοιμασμένοι και να μην βιώσετε ποτέ μια δυσάρεστη εμπειρία ενός βουλωμένου σωλήνα. Καθαρά φρεάτια σημαίνει ότι έχετε το κεφάλι σας ήσυχο χωρίς να απειλείται η περιουσία και η υγιεινή του χώρου σας. Όπως δε θα αφήνατε ποτέ στην τύχη την υγεία σας, έτσι θα πρέπει να μεριμνάτε τακτικά για τη σωστή λειτουργία του δικτύου της αποχέτευσής σας. Επιλέγοντας ένα πρόγραμμα μηνιαίας, προληπτικής συντήρησης της αποχέτευσης, εξασφαλίζετε 24ωρη κάλυψη για όλο το χρόνο συμπεριλαμβάνοντας Κυριακές και αργίες. Η Αποφράξεις Παλλήνη θα σας ανταμείψει για την εμπιστοσύνη σας. Εγγύηση μας οι εκατοντάδες πελάτες μας σε όλη την ανατολική Αττική

Τα προγράμματα προληπτικής συντήρησης της αποχέτευσης λύσεις σε όλους τους οικιακούς και επαγγελματικούς χώρους στα Μεσόγεια. Προλαμβάνουν δυσάρεστες καταστάσεις και σας απαλλάσσουν από οποιαδήποτε αγωνία για την εμφάνιση ζημιών στα αποχετευτικά δίκτυα. Βασιστείτε στην εμπειρία και την τεχνογνωσία μας. Αφήστε μας να φροντίσουμε τα φρεάτια και τις σωληνώσεις σας με επαγγελματισμό και υπευθυνότητα. Προληπτική συντήρηση σημαίνει καθαρή αποχέτευση, χωρίς προβλήματα… Δώστε την απαραίτητη προσοχή στο αποχετευτικό σας σύστημα. Είναι ζωτικής σημασίας αν σκεφτείτε πόσες φορές την ημέρα το χρησιμοποιείτε εσείς και η οικογένειά σας. Μην το αγνοείτε. Απλά καλέστε την κατάλληλη εταιρεία..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *