ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΛΛΗΝΗ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΟΡΩΠΙ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΟΡΩΠΙ – 210 603 20 20

Η εταιρεία ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΟΡΩΠΙ δραστηριοποιείται στο χώρο των αποφράξεων κοντά μισό αιώνα. Αναλαμβάνει καθημερινά και ολόκληρο το 24ωρο να σας απαλλάξει από οποιοδήποτε πρόβλημα αποχέτευσης σας βασανίζει. Η εταιρεία ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΟΡΩΠΙ με τα τόσα χρόνια παρουσίας της  στο χώρο των αποφράξεων είναι η πλέον έμπειρη σε κάθε δύσκολη εργασία. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 210 603 2020.

Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΟΡΩΠΙ διαθέτει τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό

Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΟΡΩΠΙ έχει στην κατοχή της ένα μεγάλο αριθμό επαγγελματικών οχημάτων εξοπλισμένων με τα καλύτερα αποφρακτικά μηχανήματα. Πιεστικά, ηλεκτροκίνητα, αντλίες υψηλής πίεσης και απορρόφησης, ριζοκοπτικά και κάμερες υψηλής ευκρίνειας συνθέτουν τον οπλισμό μας για την επιδιόρθωση οποιουδήποτε προβλήματος. Επίσης, οι τεχνικοί μας είναι όλοι πάρα πολλοί έμπειροι και εξειδικευμένοι ώστε να ανταπεξέλθουν ακόμη και στην πιο δύσκολη βλάβη. Οι μέθοδοι και τα φάρμακα απόφραξης που χρησιμοποιούμε είναι όλα απολύτως ασφαλή για τη δημόσια υγεία και το περιβάλλον. 

Μην περιμένετε να φράξει η αποχέτευσή σας. Τα προβλήματα που θα προκαλέσει είναι πάρα πολλά. Πολλά από αυτά μπορεί να αποβούν μοιραία στη σωματική σας υγεία ή να σας προκαλέσουν άγχος και νεύρα. Τα πλημμυρισμένα φρεάτια στους δρόμους μπορεί να είναι η αιτία καθυστερήσεων σε ραντεβού αλλά και μποτιλιαρίσματος καθώς ακόμα  και τροχαίων ατυχημάτων. Μην αφήνετε την αποχέτευση να σας κάνει τη ζωή πιο δύσκολη.  Καλέστε σήμερα την ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΟΡΩΠΙ ώστε να έχετε μια εικόνα για την κατάσταση του δικτύου σας και των συστημάτων που το αποτελούν. 

Είναι σίγουρο ότι τα αποχετευτικά δίκτυα των κτιρίων κάποια στιγμή θα παρουσιάσουν πρόβλημα. Αυτό συμβαίνει διότι κανένας ιδιοκτήτης δεν δίνει την απαραίτητη σημασία και δεν μεριμνά ώστε να προλάβει ζημιές και βλάβες που θα προκύψουν. Επίσης, η χρήση που γίνεται καθημερινά στα είδη υγιεινής από πολλούς ανθρώπους δεν είναι και η πιο σωστή και όπως θα έπρεπε να γίνεται. Αυτό προκύπτει πολλές φορές είτε από αμέλεια είτε από βιασύνη. Μέσα από το αποχετευτικό δίκτυο και τις σωληνώσεις του περνάνε καθημερινά πάρα πολλά υλικά. 

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΟΡΩΠΙ
Τεχνικοί της Αποφράξεις Κορωπί

40 χρόνια εμπειρίας στις αποφράξεις στο Κορωπί

Οι τεχνικοί της Αποφράξεις Κορωπί στα 40 χρόνια λειτουργίας έχουν αντιμετωπίσει και αποκαταστήσει πάρα πολλές βλάβες. Αυτό που μας μεταφέρουν είναι το ότι δεν μπορείτε  να φανταστείτε τι μπορεί καταλήγει και τι βγάζουν μέσα από μια αποχέτευση. Τα πιο συνηθισμένα υλικά που αντιμετωπίζουν είναι από τρίχες μαλλιών, σαπούνια, τροφές, λίπη και λάδια, γράσα, χαρτιά και μωρομάντηλα μέχρι μπάζα, πέτρες και ρίζες δέντρων. 

Βέβαια, δεν είναι λίγες οι φορές που βγάζουν μέσα από το δίκτυο ακόμα και μικρά παιχνίδια. Αυτή είναι μια αγαπημένη συνήθεια των μικρών παιδιών να πετάνε διάφορα αντικείμενα μέσα στην τουαλέτα. Επίσης μεγάλα λάθη που επιβαρύνουν την αποχέτευση  γίνονται στις κουζίνες. Ένα από αυτά είναι ότι τα πιάτα συνήθως δεν καθαρίζονται από τα υπολείμματα τροφών  πριν το πλύσιμό τους. Δεύτερο λάθος είναι το ότι μετά το μαγείρεμα και το τηγάνισμα, λάδια, λίπη και σάλτσες αδειάζονται στο σιφόνι του νεροχύτη. 

Στη μπανιέρα και το νιπτήρα της τουαλέτας οι τρίχες και τα σαπούνια δεν συλλέγονται ποτέ με αποτέλεσμα να φεύγουν με τα νερά και να καταλήγουν κι αυτά στους σωλήνες της αποχέτευσης. Ειδικότερα οι τρίχες έχουν την τάση να μπερδεύονται και να γίνονται ένα κουβάρι το οποίο όμως μέρα με τη μέρα παγιδεύει κι άλλα υλικά και δεν τα αφήνει να φύγουν με το νερό. Όλα αυτά γίνονται μια άμορφη συμπαγής μπάζα που μεγαλώνει ολοένα και  περισσότερο με αποτέλεσμα να προκαλεί φράξιμο στους σωλήνες. Στην καλύτερη περίπτωση. Στη χειρότερη μπορεί να τους ραγίσει ή να τους σπάσει κιόλας. 

Ενδείξεις μπλοκαρισμένων αποχετεύσεων

Αρκετές φορές, πριν μπλοκάρει η αποχέτευση μας δίνει ενδείξεις. Νερά που δεν αποστραγγίζονται γρήγορα μέσα σε νεροχύτες, νιπτήρες και μπανιέρες, λεκάνες βουλωμένες, φρεάτια, σιφόνια και υδρορροές πλημμυρισμένα. Επίσης, αρκετά συχνά από βουλωμένα σιφόνια αναδύονται άσχημες μυρωδιές στους χώρους των κτιρίων. Δεν αποκλείεται όμως και η πιθανότητα να έχουμε μια δυσλειτουργική αποχέτευση χωρίς καμία απολύτως ένδειξη.

Η αποχέτευση αποτελείται από πάρα πολλούς σωλήνες που συνδέονται μεταξύ τους και όλοι αυτοί με τα είδη υγιεινής του κτιρίου. Τα αποχετευτικά δίκτυα διαφέρουν μεταξύ τους. Δεν είναι όλα τα ίδια. Η σωστή λειτουργία μιας αποχέτευσης εξαρτάται από την παλαιότητά της, την κατασκευή της, τη συντήρηση και τη χρήση που της κάνουμε. 

Ένα μεγάλο λάθος που κάνουμε σχεδόν όλοι είναι το ότι ποτέ δεν τσεκάρουμε την αποχέτευση ενός κτιρίου πριν προβούμε στην αγορά του ή την ενοικίασή του. Επιβάλλεται να είναι το πρώτο πράγμα που θα κοιτάξουμε προκειμένου να μην έχουμε σοβαρά μελλοντικά προβλήματα. Λάβετε υπόψιν ότι βουλωμένα φρεάτια, σιφόνια και υδρορροές μπορεί να δημιουργήσουν υγρασία μέσα στο σπίτι, το κατάστημα ή το γραφείο. Αυτό συνεπάγεται φουσκωμένους και χαλασμένους τοίχους, άσχημες οσμές, μούχλα και εστίες βακτηρίων και μικροβίων. Υπάρχει δηλαδή επιπλέον κίνδυνος για την προσωπική μας υγεία.

Ποιότητα και οικονομικές τιμές: Οι υπηρεσίες που σας προσφέρουμε είναι πολλές και άκρως ποιοτικές. Να τονίσουμε ιδιαίτερα εδώ ότι πάντα σεβόμενοι τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας, θα σας προσφέρουμε το 100%  της απόδοσής μας χωρίς να χρειαστεί να πληρώσετε μια περιουσία. Εξάλλου φημιζόμαστε για την ποιότητα και τις οικονομικές μας τιμές! 

Οι υπηρεσίες που παρέχει η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΟΡΩΠΙ

Η εταιρεία μας σας καλύπτει μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα για αποφράξεις στο Κορωπί και για όλες τις υπηρεσίες που αφορούν την αποχέτευση σας. Οι πιο βασικές από αυτές είναι οι εξής:

Αποφράξεις αποχετεύσεων με υδροβολή στο Κορωπί

Τα πιεστικά μηχανήματα της Αποφράξεις Κορωπί σας εξασφαλίζουν το καλύτερο αποτέλεσμα. Οι αντλίες υψηλής πίεσης  εισχωρούν μέσα σε κάθε σωλήνα και με τη μέθοδο της υδροβολής αποφράσουν και καθαρίζουν τον αγωγό με απίστευτη ευκολία. Όλα τα συσσωρευμένα υλικά διασπώνται και εξαλείφονται. Ακόμα και η πιο δύσκολη εργασία απόφραξης επιτυγχάνεται με απόλυτη επιτυχία. Μπάζα, ρίζες δέντρων και άλλα απόβλητα εξαφανίζονται σε πολύ λίγο χρόνο.  Έτσι οι σωλήνες μένουν πίσω πεντακάθαροι, η αποχέτευση λειτουργεί στην εντέλεια και οι πελάτες μας είναι κατευχαριστημένοι.

Αποφράξεις και καθαρισμός αποχέτευσης στο Κορωπί
Αποφράξεις και καθαρισμός αποχέτευσης στο Κορωπί

Έλεγχος αποχέτευσης με κάμερα

Καθώς  τα συστήματα και οι σωλήνες που συνθέτουν ένα αποχετευτικό δίκτυο δεν είναι απολύτως εμφανή, οι τεχνικοί μας χρησιμοποιούν και χειρίζονται κάμερες υψηλής ευκρίνειας. Παλιότερα θα έπρεπε να σκάβουμε μέχρι να βρούμε που είναι το πρόβλημα του μπλοκαρίσματος ή της διαρροής του  νερού σε μια αποχέτευση. Καταλαβαίνετε ότι μια τέτοια κατάσταση προκαλούσε παραπάνω προβλήματα. Γκρεμίσματα σε τοίχους και δάπεδα άρα και παραπάνω οικονομικά έξοδα. Με έναν έλεγχο αποχέτευσης με κάμερα όλη αυτή την ταλαιπωρία την ξεχνάτε. 

Είναι τόσο σύγχρονες και ευέλικτες που εισχωρούν ακόμη και στον πιο δύσκολο σωλήνα καταγράφοντας μέσω βιντεοσκόπησης την ακριβή κατάσταση της αποχέτευσης.  Οι τεχνικοί μας θα σας κατατοπίσουν για το τι ακριβώς πρόκειται και θα επιδιορθώσουν το σημείο που έχει το πρόβλημα. Θα είναι ακόμη σε θέση να σας προτείνουν λύσεις ώστε να μην ξανά αντιμετωπίσετε προβλήματα. Μία από αυτές τις προτάσεις πιθανόν να είναι μια συνεργασία με την εταιρεία μας για τακτική συντήρηση και καθαρισμό. 

Προληπτική συντήρηση και καθαρισμός αποχέτευσης

Στην Αποφράξεις Κορωπί είμαστε σε θέση να εκτιμήσουμε την κατάσταση μια αποχέτευσης και να σας προτείνουμε λύσεις που θα σας βοηθήσουν να την διατηρείτε μόνιμα σε πολύ καλή κατάσταση.  Με αυτό τον τρόπο θα ξενοιάσετε και δεν θα διατρέχετε τον κίνδυνο να βουλώσει ανά πάσα ώρα και στιγμή.  Καταλαβαίνουμε ότι πολλοί από εσάς θα σκέφτεστε το οικονομικό κόστος οπότε είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας προτείνουμε και να σας εξασφαλίσουμε πολύ οικονομικά συμβόλαια. Σκεφτείτε όμως πόσα πολλά χρήματα θα είστε σε θέση να γλυτώσετε ειδικότερα αν το δίκτυό σας έχει την τάση να βουλώνει συχνά. Επικοινωνήστε σήμερα κιόλας με την εταιρεία μας ώστε να κλείσετε ένα ραντεβού μαζί μας για προληπτική συντήρησηκαι καθαρισμό της αποχέτευσης σας και να ενημερωθείτε άμεσα για τα πακέτα καθαρισμού και συντηρήσεων.

Αποφράξεις από τρίχες δέντρων στο Κορωπί

Οι ρίζες των δέντρων αποτελούν ένα άλλο μεγάλο πρόβλημα για τις αποχετεύσεις και τους σωλήνες τους. Μια τέτοια κατάσταση είναι πολύ συχνή στην περιοχή του Κορωπίου αφού υπάρχουν πολλά δέντρα στην περιοχή αλλά και σπίτια με κήπους και αυλές. Καθώς τους αρέσει πολύ το νερό, πολύ συχνά καταλήγουν εκεί. Καταλαβαίνετε πόσο σοβαρό είναι όλο αυτό αφού μπορεί να προκληθούν  τεράστιες ζημιές με αρκετά υψηλό οικονομικό κόστος. Σπασμένοι και κατεστραμμένοι σωλήνες που είναι δύσκολο να αντικατασταθούν εφόσον θα χρειαστεί να σπάσουν πατώματα, τοίχοι και πλακάκια. Τα συνεργεία μας καθαρίζουν και την πιο παλιά και δύσκολη αποχέτευση.

Τα ριζοκοπτικά μηχανήματα της εταιρείας Αποφράξεις Κορωπί λειτουργούν με τόσο υψηλή ταχύτητα που καθαρίζουν και το πιο απαιτητικό δίκτυο εξαφανίζοντας από μέσα κάθε είδους ρίζα. Ένα μέρος της επιτυχίας μας οφείλεται σε αυτό και είναι ο λόγος που είμαστε πρώτοι σε προτίμηση στους κατοίκους του Κορωπίου. 

Αποφράξεις στο Κορωπί 24 ώρες τη μέρα

Η Αποφρακτική εταιρεία Κορωπίου είναι στη διάθεσή σας καθημερινά, 365 ημέρες το χρόνο, Κυριακές, αργίες και γιορτές, Χριστούγεννα, Πάσχα, 24 ώρες το 24ωρο. Η μέση ώρα αναμονής είναι 20 λεπτά και φημιζόμαστε ακόμα και για αυτό. Η επιχείρηση μας εξυπηρετεί κάθε χώρο και αποφράσσει – καθαρίζει κάθε αποχετευτικό δίκτυο ανεξαρτήτου κατασκευής και παλαιότητας. Ομοίως αντλεί ύδατα από κάθε χώρο ακόμα και από τον πιο δύσβατο. 

Εξυπηρετούμε οικίες, πολυκατοικίες, διαμερίσματα, υπόγεια, ισόγεια, καταστήματα και κάθε επαγγελματικό χώρο. Επίσης, αναλαμβάνουμε αποχετεύσεις σε δημόσιους χώρους και κτίρια αλλά και σε ξενοδοχεία, νοσοκομεία, σχολεία κτλ. Οι ευχαριστημένοι μας πελάτες σε συνδυασμό με την ποιότητα των εργασιών μας και τις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς, είναι η απόλυτη εγγύηση της εταιρείας μας. 

Κάθε είδους αποφράξεις στο Κορωπί

 • Αποφράξεις Φρεατίων 
 • Αποφράξεις Νεροχύτη 
 • Απόφραξη Νιπτήρα
 • Αποφράξεις Λεκάνης
 • Αποφράξεις Υδρορροής 
 • Απόφραξη Κάθετης Τουαλετών
 • Απόφραξη Κάθετης Κουζινών
 • Απόφραξη Σιφωνιού Μπάνιου 
 • Καθαρισμός Φρεατίων 
 • Διάγνωση βλαβών αποχετεύσεων με Κάμερα  
 • Μηνιαίες Συντηρήσεις και Καθαρισμοί

Λίγα λόγια για το Κορωπί

Το Κορωπί είναι πόλη της Ανατολικής Αττικής, μέρος της μητροπολιτικής περιοχής της Αθήνας στα Μεσόγεια, και έδρα του Δήμου Κρωπίας. Σύμφωνα με τη Απογραφή του 2011, έχει 19.164 μόνιμους κατοίκους. Είναι από τις περιοχές, μαζί με την Κερατέα και το Μαρκόπουλο, με τη μεγαλύτερη ζήτηση για μόνιμη κατοικία μετά τα μεγάλα έργα που πραγματοποιήθηκαν στην ευρύτερη περιοχή.

Η οικιστική ζώνη είναι διαχωρισμένη από τη βιομηχανική, ενώ στα όρια του δήμου υπάγεται και η παράκτια συνοικία της Αγίας Μαρίνας. Επικοινωνεί με το κέντρο της Αθήνας μέσω των νοτίων προαστίων, από τη λεωφόρο Βάρης-Κορωπίου. Επίσης βρίσκεται κοντά στο σταθμό του μετρό και προαστιακού «Κορωπί», την Αττική Οδό και το αεροδρόμιο των Σπάτων.