ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΛΛΗΝΗ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΓΕΡΑΚΑΣ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΓΕΡΑΚΑΣ – 210 603 20 20

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΓΕΡΑΚΑΣ: Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΓΕΡΑΚΑΣ είναι μια εταιρεία που έχουμε στήσει με πολύ μεράκι και αγάπη εδώ και 40 και πλέον χρόνια. Αναλαμβάνουμε ακόμα και την πιο δύσκολη περίπτωση απόφραξης και η μεγαλύτερή μας ικανοποίηση είναι να σας απαλλάξουμε από πολλές δυσάρεστες καταστάσεις που έχουν να κάνουν με την αποχέτευση. Μπορείτε να μας καλέσετε άμεσα στο 210 603 2020.

Η εταιρεία ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΓΕΡΑΚΑΣ είναι η λύση στις αποχετεύσεις

Στην ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΓΕΡΑΚΑΣ γνωρίζουμε την περιοχή πάρα πολύ καλά. Ξέρουμε ακριβώς τα προβλήματα στο αποχετευτικό του δίκτυο. Το μεγαλύτερο ποσοστό των κατοίκων του μας γνωρίζει και μας εμπιστεύεται απόλυτα όλα αυτά τα χρόνια. Αυτό μας πεισμώνει οπότε φροντίζουμε να εξελισσόμαστε χρόνο με το χρόνο και να γινόμαστε καλύτεροι. Έχουμε στη διάθεσή μας ένα μεγάλο αριθμό φορτηγών αυτοκινήτων πλήρως εξοπλισμένων με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα. Πιεστικά, ηλεκτροκίνητα και ριζοκοπτικά μηχανήματα που παρέχουν σίγουρα αποτελέσματα.

Οι άνθρωποι που αποτελούν τα συνεργεία της ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΓΕΡΑΚΑΣ είναι όλοι πολύ αξιόπιστοι και συνεργάζονται μαζί μας πάρα πολλά χρόνια. Εκτός από την πείρα που τους διακατέχει, είναι εξειδικευμένοι αφού φροντίζουμε κάθε χρόνο να ενημερώνονται για καινούριες μεθόδους και τακτικές. Πάντοτε όλες φιλικές τόσο σε εσάς όσο και στο περιβάλλον. Τα συνεργεία μας, πάντα πρόθυμα να σας εξυπηρετήσουν και να σας λύσουν κάθε πρόβλημα αποχέτευσης οριστικά μέσα σε λίγα μόλις λεπτά. Έχουν τόσο μεγάλη τεχνογνωσία που δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να μην καταφέρουν να σας λύσουν το οποιοδήποτε πρόβλημα. 

Τεχνικός της ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΓΕΡΑΚΑΣ επιθεωρεί σωλήνες.
Τεχνικός της ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΓΕΡΑΚΑΣ επιθεωρεί σωλήνες.

Γιατί οι αποφράξεις και ο Γέρακας πάνε μαζί

Γιατί οι αποφράξεις και ο Γέρακας πάνε μαζί: Ο Γέρακας είναι μια από τις περιοχές του λεκανοπεδίου που πολλές φορές αντιμετωπίζει πρόβλημα με ξεχειλισμένα φρεάτια. Τριγυρνώντας στους δρόμους της περιοχής πολύ συχνά μας έρχεται μια άσχημη μυρωδιά και ειδικά όταν έχει υγρασία συχνά – πυκνά βιώνουμε μια βαριά ατμόσφαιρα και δυσοσμία. Όμως τι είναι αυτή η μυρωδιά; Όσο κι αν σας κάνει εντύπωση είναι από τις αποχετεύσεις. 

Από τα πιο βασικά συστήματα στα κτίρια είναι εκείνο της αποχέτευσης. Η λειτουργία του είναι πάρα πολύ σημαντική και δεν θα πρέπει να την αγνοούμε. Τα αποχετευτικά δίκτυα αναλαμβάνουν να μας απαλλάξουν από όλα τα βλαβερά λήμματα και απόβλητα. Μέσα από τους σωλήνες του περνάνε όλα αυτά μέχρι να καταλήξουν στο σημείο περισυλλογής τους και έτσι το νερό που χρησιμοποιούμε καθημερινά μένει πάντοτε καθαρό. Αν όμως η αποχέτευση βουλώσει, δημιουργείται μια σωρεία προβλημάτων. Και δε μιλάμε μόνο για τις άσχημες οσμές. Τα μπλοκαρισμένα δίκτυα μπορεί να δημιουργήσουν πλημμύρες, βουλωμένες τουαλέτες και νεροχύτες, πάρκινγκ και ασανσέρ μη λειτουργικά, γεμάτα νερά…

Όταν τα λήμματα των φρεατίων ξεχειλίζουν, ο κίνδυνος να νοσήσουμε από μολυσματικές ασθένειες αυξάνεται. Τα στάσιμα νερά μετατρέπονται σε έλη προσελκύοντας βακτήρια, μικρόβια, κουνούπια και άλλους βλαβερούς μικροοργανισμούς υπεύθυνους για πολλές μεταδοτικές ασθένειες. Εκτός από τη δική μας υγεία, προκαλείται και μεγάλο κακό στα κτίριά μας. Τοίχοι και πατώματα γεμίζουν υγρασία και έτσι φουσκώνουν και σταδιακά διαλύονται. 

Φανταστείτε να επισκεφθείτε ένα εστιατόριο στο Γέρακα και να σας σπάσουν τη μύτη όχι τα νόστιμα φαγητά αλλά η βουλωμένη τουαλέτα ή το φρεάτιο έξω από το κατάστημα. Σίγουρα και το φαγητό δεν θα ευχαριστηθείτε αλλά και δεν θα ξαναπατήσετε ποτέ εκεί. Επιπλέον, η ζημιά που θα πάθει το κατάστημα θα είναι μεγάλη εφόσον διαρρεύσει το γεγονός γιατί θα αποκτήσει κακή φήμη. 

Τα προβλήματα δεν σταματούν εκεί

Μεγάλα προβλήματα αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι του Γέρακα και με τις έντονες βροχοπτώσεις. Οι δρόμοι πλημμυρίζουν, η μετακίνηση γίνεται με μεγάλη δυσκολία είτε πρόκειται για πεζούς είτε για αυτοκίνητα και μηχανάκια. Η πρόσβαση στα εμπορικά καταστήματα επίσης δεν είναι εφικτή και τα παιδιά με δυσκολία πάνε στο σχολείο. Το κυκλοφοριακό κομφούζιο που επικρατεί είναι μεγάλο και εκτός από τα νεύρα και τους τσακωμούς των οδηγών μεταξύ τους, προκαλούνται και αρκετά τροχαία ατυχήματα. 

Μέσα από τους αγωγούς των δικτύων περνάνε καθημερινά πάρα πολλά λήμματα και απόβλητα. Αν ρίξουμε μια ματιά μέσα στα σιφόνια των μπάνιων θα βρούμε τρίχες, υπολείμματα από σαπούνια και πάρα πολλά χαρτιά… Τα σιφόνια της κουζίνας γεμίζουν με υπολείμματα τροφών, λίπη και λάδια ενώ στα μπαλκόνια, τους κήπους και τις αυλές, υδρορροές και φρεάτια γεμίζουν με ρίζες, φύλλα και πέτρες. Αυτά ενδεικτικά είναι κάποια από τα υλικά που εφόσον δεν διασπώνται, φράζουν τους αγωγούς των δικτύων. 

Ένα παλιό και βεβαρημένο δίκτυο έχει σίγουρα περισσότερες πιθανότητες να βουλώσει ή ακόμα και να καταστραφεί. Καταλαβαίνετε σε τι περιπέτειες μπορεί να σας βάλει κάτι τέτοιο. Η αντικατάσταση ή ακόμη και η επισκευή σπασμένων σωλήνων αποχέτευσης εκτός από χρονοβόρα, είναι μια κατάσταση με υψηλό οικονομικό κόστος. Σπίτια και καταστήματα μετατρέπονται σε γιαπιά δεδομένου ότι πολλοί σωλήνες περνάνε μέσα από τοίχους και πατώματα. Άρα οι ζημιές που μπορεί να προκληθούν είναι πολύ μεγαλύτερες από ότι πιθανόν να φανταζόσασταν.  Και μην ξεχνάτε ποτέ και τη διαρροή νερού που μπορεί να έχετε η οποία συνεπάγεται φουσκωμένους λογαριασμούς στην ΕΥΔΑΠ. 

24ωρη κάλυψη από την Αποφράξεις Γέρακας

Η Αποφράξεις Γέρακας δεν κάνει ποτέ σκόντο στην ποιότητα των υπηρεσιών της. Κάνει όμως σκόντο στις τιμές. Σας εξασφαλίζει τις πιο ανταγωνιστικές τιμές στον τομέα των αποφράξεων. Λειτουργούμε καθημερινά, 7 ημέρες την εβδομάδα, Κυριακές, αργίες και όλες τις γιορτές. Αποφράξεις στο Γέρακα, 24ώρες το 24ωρο. Καλέστε μας όποτε κι αν αντιμετωπίσετε πρόβλημα. Θα είμαστε στο χώρο σας όπου κι αν βρίσκεστε μέσα σε μόλις 20 λεπτά. Σε αυτό συμβάλλει το ότι διαθέτουμε πολλά οχήματα και αρκετά υποκαταστήματα στην περιοχή οπότε όλο και κάποιο θα βρίσκεται δίπλα σας. 

Υπηρεσίες που παρέχει η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΓΕΡΑΚΑΣ

Η επιχείρηση μας Αποφράξεις Γέρακας είναι διαθέσιμη για όλες τις υπηρεσίες αποχετεύσεων. Το προσωπικό μας είναι κατάλληλα καταρτισμένο για κάθε πιθανό πρόβλημα φραγής που θα αντιμετωπίσετε. Μερικές από τις υπηρεσίες είναι οι παρακάτω:

Αποφράξεις με υδροβολή Γέρακας

Με τη μέθοδο της υδροβολής οτιδήποτε και αν έχει εισχωρήσει μέσα στο δίκτυο της αποχέτευσής σας, διασπάται. Τα πιεστικά μας μηχανήματα δουλεύουν με μεγάλη πίεση νερού εξαλείφοντας ακόμα και μπάζα ή πέτρες. Το δίκτυο καθαρίζεται πλήρως, οι σωλήνες γίνονται σαν καινούριοι και η αποχέτευση επανέρχεται στη σωστή της λειτουργία.  

Αποφράξεις από ρίζες δέντρων Γέρακας

Αν στο δίκτυο σας εισχωρούν αρκετά συχνά ρίζες δέντρων, τότε και πάλι θα πρέπει να απευθυνθείτε μόνο στην Αποφράξεις Γέρακα. Είναι αλήθεια ότι οι ρίζες των δέντρων είναι ότι χειρότερο όταν εισχωρούν μέσα στους αγωγούς των αποχετεύσεων. Αυτό συμβαίνει γιατί έλκονται από το νερό. Το ζήτημα όμως είναι ότι μέσα στο δίκτυο συνεχίζουν να μεγαλώνουν και να αναπτύσσονται ώσπου κάποια στιγμή είναι σίγουρο ότι θα ραγίσουν ή θα σπάσουν τους σωλήνες. Η εταιρεία μας σας έχει τη λύση και σε αυτό το πρόβλημα. 

Τα ριζοκοπτικά μας μηχανήματα είναι ηλεκτροκίνητα και δουλεύουν με πολύ  υψηλές ταχύτητες. Καμία ρίζα δεν αντιστέκεται στο πέρασμά τους και έτσι οι αγωγοί επανέρχονται στην κανονική τους κατάσταση και λειτουργία. Θα χρειαστεί πολύς καιρός ώστε να αντιμετωπίσετε ξανά το ίδιο πρόβλημα. Όλα τα φρεάτια και τα σιφόνια σε κήπους, δρόμους και αυλές συνεχίζουν να λειτουργούν κανονικά. 

Τακτική συντήρηση και καθαρισμός αποχέτευσης στον Γέρακα

Η συνεργασία με την Αποφράξεις Γέρακας είναι κάτι που θα πρέπει να κανονίσετε άμεσα. Ο συχνός καθαρισμός αποχέτευσης και η τακτική συντήρηση της αποχέτευσης, μηδενίζει την προοπτική να αντιμετωπίσετε φραγμένα σιφόνια, φρεάτια και υδρορροές. Τα οικονομικά μας συμβόλαια είναι εφικτά για κάθε πορτοφόλι. Με την συχνή συντήρηση σίγουρα γλιτώνετε κάποια χρήματα αφού αποκλείεται να προκύψει πρόβλημα μεγαλύτερο και να μπείτε σε διαδικασία επισκευών. Μην χάνετε άλλο πολύτιμο χρόνο. Καλέστε μας σήμερα και  εξασφαλίστε την ομαλή λειτουργία της αποχέτευσή σας. Ένα από τα συνεργεία μας θα έρθουν στο χώρο σας και αφού κάνουν αυτοψία θα σας προτείνουν το καλύτερο πρόγραμμα που αρμόζει στη δική σας περίπτωση. 

Έλεγχος αποχετεύσεων με κάμερα

Σας αναφέραμε ήδη πόσο πολύπλοκα δομημένο είναι το σύστημα του αποχετευτικού δικτύου. Αποτελείται από πάρα πολλούς σωλήνες  που συνδέονται με φρεάτια, σιφόνια, υδρορροές και αυτά με τη σειρά τους με λεκάνες, νεροχύτες, νιπτήρες, μπανιέρες και ντουζιέρες. Μόνο με έλεγχο της αποχέτευσης με κάμερα μπορούμε να έχουμε εικόνα για την ακριβή του κατάσταση. Και μόνο με τη χρήση κάμερας εντοπίζουμε που ακριβώς υπάρχει πρόβλημα χωρίς να σκάψουμε και να κάνουμε παραπάνω ζημιές. 

Οι κάμερες είναι πολύ μικρές, εύκαμπτες και ευέλικτες και έτσι υπάρχει η δυνατότητα να εισχωρήσουν και στον πιο δύσκολο σωλήνα. Περνάνε μέσα από σιφόνια και καταγραφούν τα πάντα. Έχουν τη δυνατότητα βιντεοσκόπησης οπότε ολοκληρώνοντας την επιθεώρηση θα σας παραδοθεί καταγεγραμμένη σε στικάκι η πλήρης εικόνα της αποχέτευσης σας. Κάθε πρόβλημα θα φανεί και άμεσα θα επιδιορθωθεί από την Αποφράξεις Γέρακας

Αποφράξεις Γέρακας για κάθε είδους απόφραξη

Η γκάμα μας σε εφαρμογές αποφράξεων είναι τεράστια και μπορούμε να ανταπεξέλθουμε σε κάθε πιθανό ζήτημα φραγής σωληνώσεων της αποχέτευσης. Μερικές από αυτές τις περιπτώσεις είναι οι παρακάτω:

 • Βουλωμένες αποχετεύσεις, υδρορροές, φρεάτια, σιφόνια, μπανιέρες, νιπτήρες, λεκάνες.
 • Επιθεώρηση αγωγών δικτύου με χρήση κάμερας.
 • Αποφράξεις φρεατίων
 • Απόφραξη νεροχύτη
 • Απόφραξη υδρορροής
 • Απόφραξη κάθετης στήλης τουαλετών
 • Απόφραξη κάθετης στήλης κουζινών
 • Απόφραξη σιφονιού μπάνιου
 • Καθαρισμός φρεατίων
 • Διάγνωση βλαβών αποχετεύσεων με κάμερα
 • Μηνιαίες – τρίμηνες – εξάμηνες συντηρήσεις

Η Αποφράξεις Γέρακας εξυπηρετεί:

 • Σχολεία, βρεφονηπιακούς, νηπιαγωγεία, νοσοκομεία, δημόσιες υπηρεσίες και ξενοδοχεία. 
 • Μονοκατοικίες, πολυκατοικίες και κάθε επαγγελματικό χώρο
 • Υπόγεια, ισόγεια, παρκινγκ και πυλωτές
 • Καταστήματα, εστιατόρια και γραφεία

Κοντά σας για κάθε πρόβλημα της αποχέτευσης. Άμεσα – αξιόπιστα και οικονομικά. 24 ώρες το 24ωρο δίπλα σας. 365 ημέρες το χρόνο – 7 ημέρες την εβδομάδα. Γιορτές, αργίες, Χριστούγεννα, Πάσχα. Στην πόρτα σας μόνο με ένα τηλεφώνημα. Μέσα σε 20 λεπτά! Επιλέξτε την αποφράξεις Γέρακας και δεν θα χάσετε.

Λίγα λόγια για την περιοχή του Γέρακα

Ο Γέρακας είναι δημοτική κοινότητα και έδρα του Δήμου Παλλήνης της Περιφερειακής ενότητας Ανατολικής Αττικής της Περιφέρειας Αττικής, ανήκει στο Βορειοανατολικό άκρο του Πολεοδομικού Συγκροτήματος της Αθήνας, και αποτελεί Βόρειο Προάστιο των Αθηνών. Ο πληθυσμός της περιοχής ανέρχεται σε 29.939, η έκταση σε 11 τ.χμ. και η πυκνότητα σε 2,722 κάτοικοι ανά τ.χμ. σύμφωνα με την απογραφή του 2011. Γνωστές συνοικίες του Γέρακα είναι ο Γαργηττός, ο Σταυρός κι η Μπαλάνα.

Η αρχαιότερη ονομασία της περιοχής «Γαργηττός» εμφανίζεται σε πληθώρα κειμένων και δηλώνει τις νότιες προσβάσεις του Πεντελικού. Η λέξη Γαργηττός πιθανόν να ετυμολογείται από το αρχαιοελληνικό «γάργα» που σημαίνει την μαύρη λεύκα, ένα είδος λεύκας με σκουρόχρωμα φύλλα και κορμό. Σύμφωνα με παραδόσεις ο Γαργηττός ήταν αρχαίος λαϊκός ήρωας που κατοικούσε στις παρυφές του Βριλησσού και στο σημείο αυτό τοποθετείται ο αρχαίος Αθήναϊκός Δήμος Γαργηττού της Μεσογαίας. Αρχαίες μαρτυρίες δε, αναφέρουν ότι ο Γαργηττός ήταν ένας από εκείνους που ήλθαν στην Πελοπόννησο από την Ασία μαζί με το Λυδό Πέλοπα και σύμφωνα με τον ιστορικό Παυσανία ήταν πατέρας του Ίωνα.

Η σύγχρονη ονομασία «Γέρακας» προέρχεται από το θρησκευτικό όνομα του μεγάλου λογοθέτη Ιέρακα (ο Ιέραξ-Γέραξ = γεράκι, του Ιέρακος-Γέρακος, τον Ιέρακα-Γέρακα), ο οποίος κατείχε μεγάλες εκτάσεις της περιοχής τον 16ο αιώνα μ.Χ. που βρίσκονταν υπό ιδιοκτησιακή αμφισβήτηση από τον ιδρυτή της Ιεράς Μονής Πεντέλης Τιμόθεο και την αγία Φιλοθέη. Τελικά παραχωρήθηκαν οι εκτάσεις εκ μέρους του Ιέρακος και χάριν αυτού δόθηκε το όνομα στο χωριό που αναπτύχθηκε, τη σημερινή πόλη του Γέρακα.