ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΛΛΗΝΗ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΤΡΑΦΙ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΤΡΑΦΙ – 210 603 20 20

Η εταιρεία μας ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΤΡΑΦΙ εξειδικεύεται σε όλα τα είδη απόφραξης. Καθότι, υπάρχει στο χώρο τέσσερις και πλέον δεκαετίες διαθέτει απίστευτη πείρα. Η φήμη μας είναι οι ποιοτικές μας υπηρεσίες, η τεχνογνωσία μας και οι πολύ ανταγωνιστικές μας τιμές. Διαθέτουμε σίγουρα τα καλύτερα μηχανήματα της Ευρωπαϊκής αγοράς με τα οποία  έχουμε ντύσει τον μεγάλο στόλο των φορτηγών μας. Ηλεκτροκίνητα πιεστικά, αντλίες απορρόφησης υδάτων και υπερσύγχρονες κάμερες είναι τα πολύτιμα εργαλεία που χειριζόμαστε καθημερινά. Όλα πιστοποιημένα και υψηλών προδιαγραφών. Επικοινωνήστε με την ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΤΡΑΦΙ στο 210 603 20 20

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΤΡΑΦΙ
ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΤΡΑΦΙ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΤΡΑΦΙ είναι η λύση

Στην ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΤΡΑΦΙ δεν υπάρχει καμία απολύτως περίπτωση να μην καταφέρουμε να λύσουμε οριστικά κάποιο πρόβλημα. Έχουμε κάνει μια μεγάλη επένδυση μόνο και μόνο γι’ αυτό το λόγο. Γιατί ποιο το νόημα μιας προσωρινής απόφραξης; Υπάρχουν εταιρείες οι οποίες λόγω έλλειψης μηχανημάτων δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν.

Έτσι είστε αναγκασμένοι να τους φωνάζετε τακτικά και να πληρώνετε συνέχεια ενώ εμείς θα σας λύσουμε το πρόβλημα στην πρώτη μας κιόλας επίσκεψη. Μαζί μας λύνεται και το πρόβλημά σας αλλά εξοικονομείτε και χρήματα. Καλέστε μας για κάθε είδους απόφραξη, για έλεγχο των αποχετευτικών σας δικτύων, για να μαζέψουμε νερά από πλημμυρισμένα δίκτυα.

 Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΤΡΑΦΙ εξυπηρετεί κάθε οικία, μονοκατοικία ή πολυκατοικία. Σε όποιον όροφο και αν βρίσκεστε. Αναλαμβάνουμε αποφράξεις και καθαρισμούς σε κάθε επαγγελματικό χώρο επίσης. Σε δημόσιες και ιδιωτικές επιχειρήσεις κάθε είδους. Επιπλέον, αποφράσσουμε σχολεία, ξενοδοχεία, εστιατόρια και νοσοκομεία. 

Ποιος είναι ο στόχος της ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΤΡΑΦΙ

Μέλημά μας είναι να σας εξυπηρετήσουμε και να σας βγάλουμε από τη δυσάρεστη θέση μιας βουλωμένης αποχέτευσης. Αντιμετωπίζουμε κάθε πρόβλημα ως μοναδικό και με την ίδια σοβαρότητα. Δεν είναι εξάλλου τυχαίο ότι οι περισσότεροι κάτοικοι της περιοχής Ντράφι μας εμπιστεύονται με τα μάτια κλειστά. Αυτό από μόνο του είναι το κίνητρο ώστε να γινόμαστε μέσα σε όλα αυτά τα χρόνια καλύτεροι. Δίνουμε μεγάλη σημασία στην εμπιστοσύνη που μας δείχνουν και το αποδεικνύουμε έμπρακτα. Ενημερωνόμαστε συνεχώς και μαθαίνουμε καινούριες μεθόδους απόφραξης σεβόμενοι πάντα πρώτα την υγεία του πελάτη αλλά και το περιβάλλον. 

Αποφράξεις με τη μέθοδο της υδροβολής στο Ντράφι

Για τη μέγιστη ασφάλεια και αποφυγή βλαβών η απόφραξη με τη μέθοδο υδροβολής είναι η πιο πιστοποιημένη μέθοδος. Στην Αποφράξεις Ντράφι, τα ηλεκτροκίνητα πιεστικά μας μηχανήματα δουλεύουν εκτοξεύοντας μεγάλη πίεση νερού. Έτσι, ότι και να έχει φράξει την αποχέτευση διασπάται και απομακρύνεται σε πολύ λίγο χρόνο και με μεγάλη ευκολία. 

Επίσης, οι τεχνικοί μας θα πραγματοποιήσουν την απόφραξη με μεγάλη προσοχή. Αν οι σωλήνες της δικής σας αποχέτευσης είναι παλιοί, φθαρμένοι ή από υλικά κακής ποιότητας θα πρέπει να αποφράξουμε χαμηλώνοντας ασφαλώς την πίεση. Το μόνο βέβαιο πάντως, είναι το αποτέλεσμα. Καθαροί σωλήνες που θα λειτουργούν και πάλι στην εντέλεια!

Αποφράξεις από ρίζες δέντρων στο Ντράφι

Στην περιοχή του Ντράφι είναι πολύ συχνό φαινόμενο τα βουλωμένα φρεάτια εξαιτίας ριζών δέντρων. Πρόκειται για μια δύσκολη απόφραξη δεδομένου ότι οι ρίζες αν εισχωρήσουν μέσα σε ένα φρεάτιο εγκαθίστανται για τα καλά. Το νερό που κυλάει μέσα στο δίκτυο τις βοηθάει να μεγαλώσουν και να αναπτυχθούν. «Ριζώνουν» δηλαδή για τα καλά! Η απομάκρυνση των ριζών μπορεί να επιτευχθεί μόνο με ειδικά μηχανήματα. Στην Αποφράξεις Ντράφι, διαθέτουμε σίγουρα τα καλύτερα ριζοκοπτικά. Όταν παρέμβουμε στο δίκτυο, δεν θα μείνει ίχνος ρίζας. 

Αποφράξεις όλων των ειδών στο Ντράφι

Για κάθε πρόβλημα απόφραξης, τηλεφωνήστε μας σήμερα. Ακόμα κι αν δεν αντιμετωπίζετε πρόβλημα επικοινωνήστε μαζί μας για μια πρώτη γνωριμία με την εταιρεία μας. Προγραμματίστε ένα ραντεβού μαζί μας για μια αυτοψία του δικτύου σας και βγείτε κερδισμένοι 100%.

 • Αποφράξεις τουαλετών
 • Απόφραξη μπαλκονιού
 • Αποφράξεις μπάνιου
 • Απόφραξη νιπτήρα
 • Αποφράξεις νεροχυτών
 • Απόφραξη σιφωνιού
 • Απόφρξη λεκάνης
 • Απόφραξη υδρορροής
 • Απόφραξη φρεατίου
 • Απομάκρυνση ριζών δέντρων
 • Διάγνωση βλαβών με κάμερα
 • Συντηρήσεις και καθαρισμός αποχέτευσης
Αποφράξεις φρεατίων στο Ντράφι
Αποφράξεις φρεατίων στο Ντράφι

Τακτική συντήρηση και καθαρισμός αποχετεύσεων

Πολλοί από εσάς καταφεύγετε σε σπιτικές λύσεις με διάφορα σκευάσματα και εργαλεία. Ξύδι, μαγειρική σόδα και χημικά προϊόντα που βρίσκετε στο σούπερ μάρκετ δυστυχώς δεν θα σας βοηθήσουν και πολύ. Μπορεί να δημιουργήσουν ανεπανόρθωτες καταστροφές στα δίκτυα. Ούτε οι βεντούζες και οι ατσαλίνες είναι ικανές να επιδιορθώσουν ζημιές. Αντιθέτως είναι υπεύθυνες για μεγαλύτερα μπλοκαρίσματα. Οπότε σταματήστε τέτοιου είδους μεθόδους και καλέστε την Αποφράξεις Ντράφι

Οι σωληνώσεις της αποχέτευσης μπορούν να διατηρηθούν σε πολύ καλή κατάσταση όταν καθαρίζονται συχνά από επαγγελματίες.Οι επαγγελματίες τεχνικοί μας θα κάνουν τα φρεάτια, τις υδρορροές και τα σιφόνια σας να λάμπουν από καθαριότητα ξανά.  Σας προσφέρουμε συμβόλαια τακτικής συντήρησης και καθαρισμό αποχέτευσης ανάλογα με τις ανάγκες σας. Μπορεί να είναι μηνιαίες, τρίμηνες ή εξάμηνες συντηρήσεις αποχετεύσεων. Έτσι θα έχετε πάντα τον πλήρη έλεγχο της αποχέτευσης και θα ξενοιάσετε μια για πάντα. Με άλλα λόγια, επιβάλλεται να γίνεται καθαρισμός και συντήρηση δικτύου τουλάχιστον μία με δύο φορές το χρόνο αν όχι κάθε μήνα. 

Έλεγχος αποχέτευσης με κάμερα

Καθότι τα αποχετευτικά δίκτυα είναι πάρα πολύ περίπλοκα, είναι δύσκολη η ακριβής ανίχνευση βλαβών. Φανταστείτε ότι ένα δίκτυο αποτελείται από πολλούς σωλήνες και αυτοί είναι συνδεδεμένοι με όλα  τα συστήματα υγιεινής στο κτίριο. Οι σωληνώσεις και οι αγωγοί της αποχέτευσης, διέρχονται μέσα από τοίχους, πλακάκια και δάπεδα.  Άρα όταν βουλώσει μια γραμμή τι θα πρέπει να γίνει; Να αρχίσουν τα σπασίματα μέχρι να βρεθεί το πρόβλημα;  Αυτό μόνο για όλους τους άλλους και όχι για την εταιρεία μας. 

Στην Αποφράξεις Ντράφι πραγματοποιούμε έλεγχο αποχέτευσης με κάμερα ακόμα και στο πιο δύσκολο δίκτυο. Θα ψάξουμε και τον πιο καλά κρυμμένο σωλήνα! Θα μας υποδείξουν που ακριβώς υπάρχει το πρόβλημα και θα εστιάσουμε την προσοχή μας ακριβώς εκεί. Αμέσως μετά θα περάσουμε στην επιδιόρθωσή του. 

Επίσης, έχουμε τη δυνατότητα να σας παραδώσουμε καταγεγραμμένη την εικόνα των αγωγών σας εφόσον οι κάμερές μας επιπλέον βιντεοσκοπούν. Αυτή η παροχή είναι πολύ χρήσιμη ειδικότερα αν σκοπεύετε να προβείτε στην αγορά κάποιου ακινήτου. Μην αγνοείτε ποτέ να τσεκάρετε τους αποχετευτικούς αγωγούς. Ποτέ!

Αποφράξεις οποιαδήποτε στιγμή στο Ντράφι

Είμαστε καθημερινά κοντά σας όποιο κι αν είναι το πρόβλημα που σας ταλαιπωρεί.Καλέστε μας οποιαδήποτε ώρα της ημέρας ή της νύχτας. ‘Όποτε προκύψει πρόβλημα θα είμαστε στο πλευρό σας μέσα σε 20 λεπτά! Το τηλεφωνικό μας κέντρο, μόνιμα στη διάθεσή σας. Αποφράξεις Ντράφι 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες και νύχτες, Κυριακές και αργίες! Χριστούγεννα και Πάσχα επίσης, στη διάθεσή σας. Μόνο ένα τηλεφώνημα σας χωρίζει από την απαλλαγή του προβλήματος. Μη χάνετε χρόνο άσκοπα, και μην ξεχνάτε ότι το πρόβλημα μπορεί να διογκωθεί!

Χρήσιμες συμβουλές από την Αποφράξεις Ντράφι

Πάρα πολλοί άνθρωποι αμελούν όλες αυτές τις εργασίες που σχετίζονται με την αποχέτευση. Ο καθαρισμός και η συντήρηση των αποχετευτικών δικτύων δεν πραγματοποιούνται συχνά με τη λογική ότι έτσι εξοικονομούνται χρήματα. Όμως, ο επαγγελματικός καθαρισμός και η τακτική συντήρηση σίγουρα θα σας γλιτώσουν από μεγαλύτερα και πιο κοστοβόρα προβλήματα αποχέτευσης.
Θα αναρωτιέστε πως μπορεί η αποχέτευση να σας προκαλέσει τόσο σοβαρά ζητήματα. Πρέπει να σκεφτείτε ότι τα μπλοκαρισμένα δίκτυα παρεμποδίζουν τη ροή του νερού. Μπορεί να δημιουργήσουν από πλημμύρες μέχρι διαρροές. Εκτός από τον κίνδυνο της υγείας σας και τη δυσλειτουργία των ειδών υγιεινής, κινδυνεύουν και τα κτίρια.

Η συσσώρευση υγρασίας σαπίζει σωλήνες και καταστρέφει τοίχους και πατώματα. Οι ζημιές που μπορεί να προκληθούν εξαιτίας ενός βουλωμένου δικτύου θα σας κοστίσουν πολύ περισσότερο από μια απλή απόφραξη. Μην πανικοβάλλεστε και δείτε παρακάτω τι μπορείτε να κάνετε… Ένα έμπειρο συνεργείο αποφράξεων θα σας βοηθήσει ώστε να μην αντιμετωπίσετε βλάβες και δυσλειτουργίες στην αποχέτευση.

Για ποιους λόγους όμως μπλοκάρει μια  αποχέτευση;

Η αποχέτευση μπορεί να μπλοκάρει από πάρα πολλούς λόγους. Οι πιο συχνοί ύποπτοι είναι οι εξής παρακάτω:

 • Υπολείμματα τροφών και λιπών στο νεροχύτη
 • Τρίχες μαλλιών στη μπανιέρα και το νιπτήρα
 • Σαπούνια και λίπη στο μπάνιο
 • Χαρτιά στη λεκάνη της τουαλέτας
 • Σπασμένες σωληνώσεις και οικοδομικά υλικά (μπάζα)
 • Φυτά και ρίζες δέντρων στο φρεάτιο της αποχέτευσης
 • Πάνες και σερβιέτες στη λεκάνη
 • Μωρομάντηλα στην αποχέτευση

Όλα αυτά θα σας οδηγήσουν σίγουρα κάποια στιγμή σε μια βουλωμένη αποχέτευση. Με μαθηματική ακρίβεια. Το ζητούμενο είναι να μην έχει γίνει εκτεταμένη ζημιά στους σωλήνες του δικτύου. Σαφέστατα εδώ παίζει μεγάλο ρόλο η κατάσταση και η παλαιότητά του. Καταλαβαίνετε ότι όσο πιο παλιό το κτίριο, τόσο πιο μεγάλη φθορά έχει υποστεί το αποχετευτικό του δίκτυο. 

Πώς θα καταλάβετε όμως ότι έχει πρόβλημα η αποχέτευση;

Υπάρχουν πάρα πολλά σημάδια που δείχνουν ότι η αποχέτευση έχει πρόβλημα… Αν τυχόν αναγνωρίσετε ότι σας συμβαίνει κάποιο από τα παρακάτω, τότε πρέπει να επικοινωνήσετε άμεσα με μια εταιρεία απόφραξης.

Διαρροή νερού: Αν αντιμετωπίζετε διαρροή νερού στο σπίτι ή στο κατάστημά σας δεν πρέπει να το αφήνετε να περνάει απαρατήρητο. Χάνετε μπόλικα χρήματα από το λογαριασμό του νερού και επιπλέον διογκώνεται το πρόβλημα στην αποχέτευση.

Δυσάρεστες οσμές μέσα από τα σιφόνια και τα φρεάτια: Η δυσοσμία στα κτίρια είναι το πιο βασικό σημάδι ότι κάτι δεν πάει καλά με το δίκτυο της αποχέτευσης. Αν θέλετε να απαλλαγείτε από τη δυσοσμία, ο καθαρισμός της αποχέτευσης είναι μονόδρομος.

Λιμνάζοντα νερά: Αν το νερό από το νεροχύτη, το νιπτήρα και τη μπανιέρα μετά από κάθε χρήση αργεί να αδειάσει, έχει βουλώσει σίγουρα η αποχέτευση. Φροντίστε άμεσα να το τακτοποιήσετε.

Ήχοι γάργαρου νερού μέσα στις σωληνώσεις: Αν κάθε φορά που ανοίγετε μια βρύση ακούτε ήχους νερού μέσα στου τοίχους και στους σωλήνες, σίγουρα έχετε πρόβλημα. Οι ήχοι αυτοί, δηλώνουν ότι κάπου υπάρχει φράξιμο και εμποδίζεται η σωστή ροή του νερού μέσα στο δίκτυο.

Ντράφι

Το Ντράφι είναι συνοικία της πρώην κοινότητας Πικερμίου Αττικής και του νυν Δήμου Ραφήνας-Πικερμίου, οικοδομημένη στους νοτιοανατολικούς πρόποδες της Πεντέλης. Κτίστηκε με σκοπό τη στέγαση των δικαιούχων του Συνεταιρισμού Γεωργικών Υπαλλήλων “Ο ΠΑΝ”. Συνορεύει με τις περιοχές Πικέρμι (κέντρο), Διώνη, Πεντέλη, Ανθούσα, Παλλήνη. Στο Ντράφι λειτουργεί ο Ναός της Αναλήψεως.

Σήμερα χαρακτηρίζεται “η Εκάλη των Μεσογείων”, καθώς οικοδομούνται στην περιοχή κυρίως πολυτελείς μονοκατοικίες και επαύλεις. Ο οικοδομικός οργασμός εντάθηκε με την εγκατάσταση του γειτονικού αεροδρομίου των Σπάτων, καθώς πολλοί υπάλληλοι του αεροδρομίου αναζητούν κατοικία εκεί.

Το οδικό δίκτυο παρουσιάζει ατέλειες, με συχνές στροφές και απότομες κλίσεις. Ωστόσο, αρκετοί δρόμοι είναι πλατύτεροι από τους δρόμους της Διώνης και του γειτονικού Αγίου Σπυρίδωνα, με κατεξοχήν παράδειγμα την οδό Αχαιών, που ενώνει το Ντράφι με την Πεντέλη και την Ανθούσα. Για τη μετακίνησή τους οι κάτοικοι του Ντραφίου μεταβαίνουν στο κεντρικό Πικέρμι είτε στην Παλλήνη, μέσω της οδού Ελαιώνων.