ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΛΛΗΝΗ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ – 210 603 20 20

Ως ειδικοί στις υπηρεσίες της αποχέτευσης, στην ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ εργαζόμαστε για να διατηρήσουμε τους σωλήνες σας χωρίς προβλήματα. Οι εξειδικευμένοι επαγγελματίες τεχνικοί μας θα καθαρίσουν το φραγμένο αποχετευτικό σας σύστημα, ανεξάρτητα από το πόσο μεγάλο ή μικρό είναι. Παρέχουμε επίσης καθαρισμό με υδροβολή. Οι βουλωμένοι
αγωγοί αποχέτευσης μπορεί να είναι δαπανηροί για μία ενδελεχή επισκευή, γι ‘αυτό λαμβάνουμε κάθε δυνατό μέτρο για να σας εξασφαλίσουμε ότι δε θα χρειαστεί κάτι τέτοιο. Για περισσότερα από 40 χρόνια, η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ παρέχει στα βόρεια προάστια της Αθήνας ποιοτικές υπηρεσίες αποχετευτικών συστημάτων. Επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 603 2020.

Επιλέξτε την ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Όταν μας επιλέγετε, γνωρίζετε ότι οι υπηρεσίες μας αξίζουν την προτίμησή σας. Διατηρούμε ολοκληρωμένες γνώσεις για όλα τα αποχετευτικά συστήματα και χρησιμοποιούμε εξοπλισμό υπερσύγχρονης τεχνολογίας. Με την πιο σύγχρονη κατάρτιση και 40 χρόνια εμπειρίας, η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ είναι ο καλύτερος πάροχος υπηρεσιών για τα δίκτυα της αποχέτευσης. Τα εστιατόρια και οι επιχειρήσεις υγειονομικού ενδιαφέροντος αντιμετωπίζουν συχνά δυσκολίες στη λειτουργία της αποχέτευσης.

Όταν τα τρόφιμα και τα πιάτα ξεπλένονται συνεχώς, τα λίπη και τα υπολείμματα τροφίμων μπορούν να προκαλέσουν μπλοκαρίσματα και να βουλώσουν τις γραμμές αποχέτευσης. Είμαστε η καλύτερη εταιρεία παροχής υπηρεσιών καθαρισμού αποχέτευσης για τις επιχειρήσεις μαζικής εστίασης σε όλες της συνοικίες της βορειοανατολικής Αττικής. Οι ευγενικοί, επαγγελματίες τεχνικοί μας έχουν εμπειρία στην παροχή των πιο πρόσφατων λύσεων των προβλημάτων στα αποχετευτικά δίκτυα και θα φροντίσουν να είστε 100% ικανοποιημένοι με την υπηρεσία μας.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ - Όχημα
ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ – Όχημα

Αποφράξεις με γνώση και εμπειρία στην Αγία Παρασκευή

Ως μία από τις πιο αξιόπιστες εταιρείες καθαρισμού αποχετεύσεων στην περιοχή, η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ διαθέτει τα μέσα, τις γνώσεις και την πείρα για να σας βοηθήσει να συντηρήσετε άριστα το σύστημα των αποχετευτικών εγκαταστάσεων για την κατοικία ή την επαγγελματική σας ιδιοκτησία. Οι επαγγελματίες τεχνικοί μας είναι ειδικοί στον καθαρισμό των αποχετεύσεων και των φρεατίων. Από τότε που ανοίξαμε για πρώτη φορά τις πόρτες μας, για να σας εξυπηρετήσουμε το 1976, παρέχουμε υπηρεσίες δικτύων αποχέτευσης υψηλών προδιαγραφών. Ως αποτέλεσμα, η Αποφράξεις Αγία Παρασκευή είναι πρωτοπόρος του κλάδου εγκαταστάσεων των αποχετεύσεων, με υπερσύγχρονο εξοπλισμό και τους πιο άρτια εκπαιδευμένους και ευγενικούς τεχνικούς υπηρεσιών και το πιο επαγγελματικό και εξυπηρετικό προσωπικό γραφείου.

Αποφράξεις και καθαρισμός αποχέτευσης στην Αγία Παρασκευή

Τα δίκτυα της αποχέτευσης πρέπει να καθαρίζονται τακτικά, ανάλογα με τον αριθμό των ατόμων που τα χρησιμοποιούν. Θυμάστε την τελευταία φορά που καθαρίστηκε ο αποχετευτικός σας αγωγός; Οι πιο πολλές πιθανότητες είναι ότι το χρειάζεται! Μην περιμένετε μέχρι να είναι πολύ αργά, ακόμα κι αν δεν έχετε πρόβλημα τώρα. Η συσσώρευση οργανικών και ανόργανων υλικών με την πάροδο του χρόνου έχει τη δυνατότητα δημιουργίας βουλώματος, που μπορεί να δημιουργήσει σοβαρές βλάβες στο σύστημα αποχέτευσης. Ο καθαρισμός αποχέτευσης με υδροβολή της Αποφράξεις Αγία Παρασκευή είναι ο πιο οικονομικός, αποτελεσματικός και περιβαλλοντικά κατάλληλος τρόπος καθαρισμού των σωληνώσεων της αποχέτευσης. Με τη βοήθεια εύκαμπτων σωλήνων και ακροφύσιων, το νερό εκτοξεύεται στη γραμμή αποχέτευσης υπό μεγάλη πίεση.

Ένα ειδικό ακροφύσιο προσαρτημένο στο άκρο ενός εύκαμπτου σωλήνα έχει εμπρόσθιους και αντίστροφους πίδακες νερού που μπορούν να κατευθύνουν πολύ ισχυρή πίεση νερού κατά μήκος των τοιχωμάτων των σωληνώσεων. Αυτό το ισχυρό και συμπυκνωμένο ρεύμα νερού μπορεί να κόψει οποιοδήποτε εμπόδιο στο σωλήνα. Τα απορρίμματα, το γράσο και η λάσπη είναι μερικές από τις κύριες αιτίες εμπλοκής της γραμμής της αποχέτευσης.

Στην Αποφράξεις Αγία Παρασκευή έχουμε έμπειρους, επαγγελματίες τεχνικούς που θα σας βοηθήσουν στη διάλυση των συντριμμιών και της λάσπης, την αφαίρεση λαδιού, λίπους και γράσου, στη σύνθλιψη μεγάλων ριζών δέντρων και στον αποτελεσματικό καθαρισμό ολόκληρου του δικτύου.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Αποφράξεις και συντηρήσεις αποχετεύσεων στην Αγία Παρασκευή

Στην Αποφράξεις Αγίας Παρασκευής διαθέτουμε ειδικά προγράμματα τακτικής, προληπτικής συντήρησης της αποχέτευσης. Έτσι βοηθάμε τους πελάτες μας να αποφύγουν την ταλαιπωρία και την αμηχανία συχνών εμπλοκών, δυσάρεστων οσμών ή κινδύνων για την υγεία. Το προληπτικό πρόγραμμα συντήρησης αποχέτευσης είναι μια οικονομικά αποδοτική μέθοδος για να διασφαλίσετε
ότι οι σωληνώσεις και τα φρεάτια σας θα παραμείνουν καθαρά και λειτουργικά, ώστε να είναι έτοιμα όταν τα χρειάζεστε. Τα προγράμματα έχουν σχεδιαστεί ειδικά για να ικανοποιεί τις ατομικές σας ανάγκες και απαιτήσεις και προσφέρει προληπτική συντήρηση των αποχετεύσεων, των φρεατίων και των συναφών συστημάτων.

Ο σκοπός είναι να διατηρείται καθαρό το αποχετευτικό δίκτυο, αποφεύγοντας έτσι τα προβλήματα που σχετίζονται με τις εμπλοκές και τη μειωμένη ροή. Μπορεί να εφαρμοστεί σε οποιοδήποτε σύστημα αποχέτευσης όπου απαιτείται τακτική συντήρηση. Όλες οι εργασίες συντήρησης είναι διαφορετικές και η συχνότητα και ο τύπος της υπηρεσίας εξαρτάται από τη χρήση που λαμβάνει το δίκτυο. Οι ουσίες που απορρίπτονται, το μέγεθος του κτιρίου και ο τύπος και το μέγεθος της
εργασίας, συνιστούν παράγοντες που καθορίζουν την αποτελεσματικότητα της αποχέτευσης.

Η προληπτική συντήρηση σας εξασφαλίζει την άρτια λειτουργία της αποχέτευσης

Το πρώτο βήμα είναι να επικοινωνήσετε με την Αποφρακτική Αγίας Παρασκευής για να κλείσετε ραντεβού, ώστε να μπορέσουμε να κάνουμε την εκτίμηση της ιδιαίτερης κατάστασής σας. Στη συνέχεια θα αναλύσουμε τα προηγούμενα προβλήματα, θα απομονώσουμε τομείς που μας απασχολούν και θα προτείνουμε έναν αρχικό, επαγγελματικό καθαρισμό, που θα επιστρέψει την αποχέτευση σε πλήρη ροή και βέλτιστη απόδοση. Κατόπιν προετοιμάζεται ένα προληπτικό πρόγραμμα συντήρησης, το οποίο δείχνει ποιο μέρος του συστήματος χρειάζεται καθαρισμό σε τακτική βάση, σε χρόνο που σας ταιριάζει και οι εξειδικευμένοι τεχνικοί μας θα εκτελέσουν την προγραμματισμένη εργασία, εξασφαλίζοντάς σας την ελάχιστη ταλαιπωρία.

Μία προγραμματισμένη, προληπτική συντήρηση συμβάλλει στην αποφυγή εμπλοκών που μπορεί να οδηγήσουν σε ζημιές σε περιουσιακά στοιχεία και την αποφυγή πιθανών κίνδυνων για την υγεία από τις πλημμύρες, τις προφανείς δυσκολίες και, φυσικά, τις μη διορθωμένες ζημιές. Ένα προληπτικό πρόγραμμα συντήρησης διασφαλίζει ότι οι γραμμές αποχέτευσης θα λειτουργούν
κανονικά, ώστε να αποφύγετε τα σοβαρά προβλήματα που σχετίζονται με την ασφάλεια, τις διαρροές και τα βουλωμένα αποχετευτικά συστήματα.

Αποφράξεις μέσω ελέγχου της αποχέτευσης με κάμερα στην Αγία Παρασκευή

Όταν ένας τεχνικός της Εταιρείας Αποφράξεις Αγίας Παρασκευής ξεκινά τη δοκιμή για τη θέση του προβλήματος στην κύρια σύνδεση από το σπίτι σας στο αποχετευτικό δίκτυο, θα σας συστήσει συχνά έναν έλεγχο αποχέτευσης με κάμερα, καθώς ο προσδιορισμός της θέσης του φράγματος είναι το πρώτο βήμα για την επίλυσή του.

Τι είναι η κάμερα διάγνωσης της αποχέτευσης: Πρώτον, μια κάμερα διάγνωσης βρίσκεται στην άκρη ενός εύκαμπτου καλωδίου. Σκεφτείτε ένα βολβό στο τέλος ενός ραβδιού. Αυτές οι κάμερες είναι εξαιρετικά εργαλεία, αλλά έχουν κάποιους
περιορισμούς. Για παράδειγμα, εάν ο σωλήνας είναι γεμάτος από βρώμικα νερά, η κάμερα δε μπορεί να δει κάτι. Το καθαρό νερό δεν είναι τόσο μεγάλο πρόβλημα, οπότε ο τεχνικός θα σας συμβουλεύσει να κλείσετε την παροχή του νερού πριν από την επιθεώρηση, προκειμένου να μην εισέλθουν απορρίμματα στο νερό.

Πώς λειτουργεί η επιθεώρηση της αποχέτευσης με κάμερα: Θα προσεγγίσουμε το πλησιέστερο σημείο πρόσβασης στο μπλοκάρισμα και θα εισχωρήσουμε το καλώδιο με την κάμερα στην αποχέτευση, για να διασφαλίσουμε ότι η κάμερα μπορεί να περάσει και στη συνέχεια θα την τροφοδοτήσουμε. Ανάλογα με αυτό που βλέπουμε, μπορούμε να διαγνώσουμε και το πρόβλημα.

Η εταιρεία ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ είναι η λύση

Με ένα άριστο σύστημα εξυπηρέτησης πελατών της Αποφράξεις Αγία Παρασκευή, με τον κατάλληλο και υπερσύγχρονο εξοπλισμό και τους εξειδικευμένους και έμπειρους τεχνικούς μας, καλύπτουμε πλήρως όλες τις περιοχές της βόρειας Αθήνας, δημιουργώντας έτσι ένα δίκτυο ικανοποιημένων πελατών.

Καλύπτουμε κάθε σας ανάγκη και σας προσφέρουμε χρήσιμες οδηγίες και συμβουλές, ώστε όλες οι υπηρεσίες μας να σας ικανοποιήσουν απόλυτα και να σταματήσουν να δημιουργούνται προβλήματα στις οικίες ή τους επαγγελματικούς σας χώρους.

Μην αφήνετε τα βουλωμένα φρεάτια να μειώνουν τη βιωσιμότητα της ιδιοκτησίας σας. Καλέστε την Αποφρακτική Αγίας Παρασκευής για έναν επαγγελματικό καθαρισμό των φρεατίων και να επαναφέρετε τα αποχετευτικά δίκτυα του κτηρίου σας σε κατάσταση σωστής λειτουργίας. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να εξυπηρετήσουμε, επίσης, οποιονδήποτε ιδιοκτήτη ακινήτου στις γύρω περιοχές.

Στην Αποφρακτική Αγίας Παρασκευής χρησιμοποιούμε εξειδικευμένες και επαγγελματικές μέθοδος για να φτάσουμε στη ρίζα του προβλήματος των λυμάτων σας. Αν υπάρχει σπασμένος ή βουλωμένος σωλήνας αποχέτευσης, θα εντοπίσουμε γρήγορα και επαγγελματικά την αιτία, χωρίς να διαταράξουμε το πρόγραμμά σας ή να δημιουργήσουμε χάος στο χώρο σας.

Αποφράξεις στην Αγία Παρασκευή εδώ και 40 χρόνια

Μπορούμε ακόμη να εκτελέσουμε αποφράξεις και συντηρήσεις στο αποχετευτικό σας σύστημα, για να διατηρήσουμε την ομαλή λειτουργία της ιδιοκτησίας σας, ενώ διορθώνουμε αποτελεσματικά το ζήτημα με τους σωλήνες αποχέτευσης. Για πάνω από 40 χρόνια, η Αποφράξεις Αγία Παρασκευή έχει διατηρήσει την ομαλή λειτουργία στις αποχετεύσεις στα σπίτια των βόρειων και ανατολικών προαστίων της Αττικής.

Ως οικογενειακή επιχείρηση, σκεφτόμαστε ακριβώς όπως εσείς και καταλαβαίνουμε την απογοήτευση που μπορεί να προκαλέσει ένα πρόβλημα αποχετευτικών δικτύων σε ένα σπίτι και μια οικογένεια. Είμαστε υπερήφανοι για τον πλούτο των γνώσεών μας και την ακεραιότητα με την οποία προσεγγίζουμε κάθε δουλειά. Μερικές από τις πιο συνηθισμένες περιπτώσεις αποφράξεων είναι οι εξής:

 • Βουλωμένες αποχετεύσεις, υδρορροές, φρεάτια, σιφόνια, μπανιέρες, νιπτήρες, λεκάνες.
 • Επιθεώρηση αγωγών δικτύου με χρήση κάμερας.
 • Αποφράξεις φρεατίων
 • Απόφραξη νεροχύτη
 • Απόφράξεις υδρορροής
 • Απόφραξη κάθετης στήλης τουαλετών
 • Απόφράξεις κάθετης στήλης κουζινών
 • Απόφραξη σιφονιού μπάνιου
 • Καθαρισμός φρεατίων
 • Διάγνωση βλαβών αποχετεύσεων με κάμερα
 • Μηνιαίες – τρίμηνες – εξάμηνες συντηρήσεις

Πληροφορίες της περιοχής Αγίας Παρασκευής

Η Αγία Παρασκευή είναι δήμος στην περιφέρεια του Βορείου Τομέως της Αθήνας, εκτεινόμενος στο ανατολικό άκρο του αθηναϊκού πεδίου έως τους ορεινούς όγκους του Υμηττού. Η έκταση της περιοχής υπολογίζεται σε 7,935 τ.χμ. (5,64 τ.χμ. κατοικημένη) και ο μόνιμος πληθυσμός της σύμφωνα με την απογραφή του 2011 ανέρχεται στους 59.704 κατοίκους, με πυκνότητα 7.524 ατόμων ανά τ.χμ. και υψόμετρο κέντρου 206 μ.

Η δημιουργία του οικισμού χρονολογείται κατά τις πρώτες δεκαετίες του 20ου αιώνα, το 1929 αποσπάσθηκε από τον δήμο Αθηναίων ως κοινότητα και μετέπειτα ως δήμος το 1963, αναπτυσσόμενος αρχικά ως παραθεριστικός προορισμός του Χαλανδρίου.