ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΛΛΗΝΗ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΛΟΥΤΣΑ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΛΟΥΤΣΑ – 210 603 20 20

Η εταιρεία ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΛΟΥΤΣΑ, εξειδικεύεται στις υπηρεσίες απόφραξης. Δραστηριοποιείται στο συγκεκριμένο χώρο πάρα πολλές δεκαετίες ενώ φροντίζει να εξελίσσεται χρόνο με το χρόνο. Η εμπειρία σε συνδυασμό με την τεχνογνωσία, μας καθιστούν ως την πρώτη επιλογή των κατοίκων της Λούτσας. Είναι πολύ σημαντικό το ότι εδρεύουμε στην περιοχή, πράγμα που σημαίνει ότι την ξέρουμε πάρα πολύ καλά. Καταλαβαίνετε πόσο μπορεί να βοηθάει και αυτό. Επικοινωνήστε με την ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΛΟΥΤΣΑ στο 210 603 20 20

Γιατί να επιλέξετε την εταιρεία ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΛΟΥΤΣΑ

Στην ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΛΟΥΤΣΑ αγαπάμε τη δουλειά μας κι αυτό φαίνεται. Δεν σταματάμε να γινόμαστε καλύτεροι. Έχουμε επενδύσει σε αποφρακτικά μηχανήματα τελευταίας γενιάς και αξιοπιστία του αποτελέσματος είναι δεδομένη. Η διαθεσιμότητα μας σε έμψυχο δυναμικό, τεχνολογική υπεροχή αλλά και τεράστια εμπειρία μας κάνει την καλύτερη επιλογή για κάθε ζήτημα που αφορά την αποχέτευση σας. Στόχος μας είναι πάντα το μόνιμο αποτέλεσμα και η άρτια συνεργασία μας με τον κάθε πελάτη.

Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΛΟΥΤΣΑ φροντίζει να εξελίσσεται και να ενημερώνεται για καινούριες μεθόδους απόφραξης. Δίνει μεγάλη προσοχή στα προϊόντα και τις μεθόδους που χρησιμοποιεί αφού είναι ευαισθητοποιημένη ως προς τη δημόσια υγεία και το περιβάλλον.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΛΟΥΤΣΑ
Τεχνικός της ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΛΟΥΤΣΑ επιθεωρεί φρεάτιο

Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΛΟΥΤΣΑ είναι διαθέσιμη όλο το 24ωρο

Με απόλυτη συνέπεια η Αποφράξεις Λούτσα σας εξυπηρετεί καθημερινά, 365 ημέρες το χρόνο, όλο το 24ωρο. Κυριακές, αργίες και γιορτές κοντά σας μόνο με ένα τηλεφώνημα. Μέσα σε 20 μόλις λεπτά, ένα συνεργείο μας θα βρίσκεται στην πόρτα σας. Γιατί ποτέ δεν ξέρεις μια αποχέτευση πότε θα βουλώσει. Αλλά ούτε και μπορείς να την αφήσεις στην αναμονή… Να τονίσουμε εδώ ότι όποια ώρα και να μας καλέσετε η χρέωση θα είναι η ίδια. Οι οικονομικές μας τιμές σε σχέση με τις υπηρεσίες που προσφέρουμε, είναι οι καλύτερες στην αγορά των αποφράξεων. Θα σας λύσουμε οποιοδήποτε πρόβλημα χωρίς να χάσετε μια περιουσία.

Σας εξυπηρετούμε παντού. Η Αποφράξεις Λούτσα εξυπηρετεί κάθε χώρο. Οικιακό ή επαγγελματικό. Υπόγεια και ισόγεια. Δημόσιους ή ιδιωτικούς χώρους και εταιρείες. Νοσοκομεία, ξενοδοχεία, σχολεία, εστιατόρια, εμπορικά κέντρα. Ξεχάστε κάθε παλιά μέθοδο απόφραξης. Πετάξτε βεντούζες και ατσαλίνες. Επιδεινώνουν το κάθε πρόβλημα. Μην χρησιμοποιείτε καυστικά τοξικά σκευάσματα. Είναι επικίνδυνα για το δέρμα και για την υγεία σας αλλά και ως προς τους σωλήνες.

Επαγγελματικές αποφράξεις στη Λούτσα

Ξεχάστε κάθε παλιά μέθοδο απόφραξης. Πετάξτε βεντούζες και ατσαλίνες. Επιδεινώνουν το κάθε πρόβλημα. Μην χρησιμοποιείτε καυστικά τοξικά σκευάσματα. Είναι επικίνδυνα για το δέρμα και για την υγεία σας αλλά και ως προς τους σωλήνες. Καλέστε την Αποφράξεις Λούτσα. Ακόμα και αν δεν έχετε καμία ένδειξη ότι κάτι συμβαίνει με το δίκτυο της αποχέτευσής σας, καλό θα είναι να έρθουμε για ένα προληπτικό έλεγχο. Η πρόληψη θα σας γλιτώσει σίγουρα από ενδεχόμενα μελλοντικά προβλήματα. Τα συνεργεία μας απαρτίζονται από ανθρώπους πρόθυμους και πολύ ευγενικούς αλλά το κυριότερο, πολύ καλούς τεχνίτες αποφράξεων. Ο επαγγελματισμός τους είναι κάτι το οποίο επισημαίνεται από πολλούς πελάτες μας. Οι γνώσεις τους επάνω στο συγκεκριμένο αντικείμενο, επίσης. Η επιχείρηση μας φροντίζει να εξελίσσεται και να ενημερώνεται για καινούριες μεθόδους απόφραξης. Δίνει μεγάλη προσοχή στα προϊόντα και τις μεθόδους που χρησιμοποιεί αφού είναι ευαισθητοποιημένη ως προς τη δημόσια υγεία και το περιβάλλον.

Αποφράξεις με ηλεκτροκίνητο πιεστικό μηχάνημα στη Λούτσα

Για να γίνει μια σωστή και καλή απόφραξη θα πρέπει να βοηθήσει την κατάσταση ένα πολύ καλό μηχάνημα. Τα δικά μας πιεστικά δουλεύουν σε υψηλές ταχύτητες και διοχετεύουν πάντοτε υψηλή πίεση νερού. Έτσι ότι και να υπάρχει μέσα σε ένα σωλήνα διαλύεται ολοσχερώς. Από τα πιο απλά υλικά όπως τα υπολείμματα των τροφών μέχρι τις πέτρες και τα μπάζα. Σας παραδίδουμε την αποχέτευση του κτιρίου σας πεντακάθαρη και στην αρχική της ομαλή λειτουργία. Αποφράξεις στη Λούτσα και τις γύρω περιοχές με τα πιο ισχυρά μηχανήματα υδροβολής

Αποφράξεις από ρίζες δέντρων στη Λούτσα

Όταν εισχωρήσουν ρίζες δέντρων μέσα στα φρεάτια είναι σίγουρα πολύ δύσκολο να τις απομακρύνετε μόνοι σας. Το νερό που περνάει μέσα στους σωλήνες τις θρέφει και τις βοηθάει να αναπτύσσονται και να μεγαλώνουν με ταχείς ρυθμούς. Οι ζημιές που μπορεί να προκαλέσουν είναι τεράστιες. Και δε μιλάμε μόνο για βουλωμένη και φραγμένη αποχέτευση. Μιλάμε για ραγισμένους ή ακόμα και σπασμένους σωλήνες. Σωλήνες που θα πρέπει να αντικατασταθούν οπωσδήποτε. Αν οι αγωγοί σας έχουν την τάση να προσελκύουν τις ρίζες, τότε ήρθε η ώρα να μας καλέσετε. Έχουμε πανίσχυρα ριζοκοπτικά μηχανήματα που θα σας απαλλάξουν μια και καλή από αυτές. Οι σωλήνες θα καθαριστούν πλήρως και θα είναι και πάλι λειτουργικοί. Αποφράξεις Λούτσα καθημερινά κοντά σας για κάθε απόφραξη!

Έλεγχος αποχέτευσης με κάμερα διάγνωσης

Με τον έλεγχο της αποχέτευσης με κάμερα διάγνωσης γλιτώνετε χρόνο και χρήμα. Οι σωλήνες που συνδέουν σιφόνια, φρεάτια και είδη υγιεινής περνάνε μέσα από τα θεμέλια του κάθε κτιρίου. Η ανίχνευση των ζημιών είναι ιδιαίτερα δύσκολη σε κάθε περίπτωση. Οι περισσότεροι τεχνίτες, κυρίως υδραυλικοί, δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν όταν το φράξιμο δεν είναι σε εμφανές σημείο. Και τι κάνουν; Σκάβουν τοίχους – πατώματα και ξηλώνουν πλακάκια μέχρι να βρουν από πού προέρχεται το πρόβλημα. Πόσα επιπλέον χρήματα χάνετε έτσι και τι μπελάς μεγάλος δημιουργείται ξαφνικά…

Η Αποφράξεις Λούτσα μπορεί πολύ εύκολα να βρει το σημείο που έχει βουλώσει όσο δύσβατο κι αν είναι. Οι κάμερες που έχουμε, εισχωρούν μέσα σε τοίχους και πατώματα και κάνουν πλήρη καταγραφή κάθε αποχέτευσης. Όπως και να είναι δομημένο το αποχετευτικό σας δίκτυο, δεν έχει για μας απολύτως καμία σημασία. Χωρίς να σπάσουμε τίποτα θα βρούμε το σημείο που έχει βουλώσει και θα το αποφράξουμε. Φεύγοντας, θα σας δώσουμε σε ένα στικάκι καταγεγραμμένη την πλήρη εικόνα της αποχέτευσής σας.

Αποφράξεις, συντηρήσεις και καθαρισμός αποχέτευσης στη Λούτσα

Προκειμένου να αποφύγετε δυσάρεστα προβλήματα φραγμένων αγωγών, καλό είναι να τα τσεκάρετε σε τακτά χρονικά διαστήματα. Η τακτική συντήρηση και ο συχνός καθαρισμός, θα σας απαλλάξουν από πολλά μελλοντικά προβλήματα. Κατά κάποιο τρόπο μηδενίζετε τις πιθανότητες να φράξουν φρεάτια και σιφόνια και να πάθετε ανεπανόρθωτες ζημιές σαν αυτές που προαναφέραμε. Κλείστε σήμερα ένα ραντεβού με την εταιρεία μας Αποφράξεις Λούτσα ώστε να σας στείλουμε ένα συνεργείο για έλεγχο. Οι άνθρωποί μας αφού κάνουν αυτοψία του δικτύου σας, θα σας προτείνουν κάθε πότε αυτό χρήζει συντήρησης. Αναλαμβάνουμε μηνιαίες, τρίμηνες και εξάμηνες συντηρήσεις ανάλογα πάντα με τις ανάγκες των πελατών μας.

Αποφράξεις στη Λόυτσα και σε όλες τις γύρω περιοχές

Η αποφρακτική εταιρεία Λούτσας εξυπηρετεί άμεσα όλη τη Λούτσα αλλά και τα υπόλοιπα βορειοανατολικά προάστια. Μπορούμε να βρεθούμε στο μέρος που θα μας καλέσετε σε μόλις 15-20 λεπτά. Μερικές από τις περιοχές που εξυπηρετούμε είναι οι εξής:

[pagelist exclude=”current,3,85,95,167″]

Λίγα πράγματα για τις αποχετεύσεις

Είμαστε σίγουροι ότι ελάχιστοι άνθρωποι γνωρίζουν ποιος είναι ο ρόλος της αποχέτευσης στα κτίρια. Το σύστημα αυτό, αναλαμβάνει τη συγκέντρωση και διοχέτευση όλων των οικιακών αποβλήτων σε ειδικά σημεία στο δημόσιο αποχετευτικό δίκτυο. Κάθε αποχετευτικό σύστημα κτιρίου διαιρείται σε δύο μεγάλες ενότητες: στην αποχέτευση των όμβριων και στην αποχέτευση των λυμάτων. Ένα αποχετευτικό σύστημα αποτελείται από ένα δίκτυο κατακόρυφων και οριζόντιων σωλήνων, τα επιδαπέδια σιφόνια, τα φρεάτια και τις υδρορροές. Από τους κατακόρυφους και οριζόντιους σωλήνες περνάνε καθημερινά όλα τα βρώμικα υλικά μέχρι να καταλήξουν στο γενικό αγωγό. Ο γενικός αγωγός αποχέτευσης συγκεντρώνει τα λύματα και τα απόβλητα από τους σωλήνες και τα οδηγεί σε υπόνομο ή σε βόθρο. Οι υδρορροές συλλέγουν τα νερά της βροχής και τα μεταφέρουν στο κεντρικό φρεάτιο.

Η σημαντικότητα του αποχετευτικού δικτύου είναι πάρα πολύ μεγάλη. Οφείλουμε όλοι να επιστήσουμε την προσοχή μας και να μην το παραμελούμε ούτε για αστείο. Η αποχέτευση απομακρύνει πάσης φύσεως βλαβερά υλικά και βρωμιές από το σπίτι ή το χώρο εργασίας μας. Δεν πρέπει λοιπόν να την αφήνουμε στην τύχη της. Και δεν υπάρχει καμία απολύτως περίπτωση να μην μας δημιουργήσει πρόβλημα κάποια στιγμή. Είναι τόσα πολλά τα υλικά που «κινούνται» μέσα της που πολλά από αυτά δεν διασπώνται κιόλας. Μέρα με τη μέρα, χρόνο με το χρόνο, γίνονται μια μάζα μέσα στην αποχέτευση που ολοένα και μεγαλώνει. Τότε θα δημιουργηθεί το φράξιμο αλλά και οι δικοί σας μπελάδες.

Από τι βουλώνουν οι αποχετεύσεις

Απόβλητα από την κουζίνα όπως υπολείμματα τροφών, λίπη, λάδια και σαπούνια. Πόσα από αυτά περνάνε μέσα από το νεροχύτη στην αποχέτευση… Επίσης, απόβλητα από το μπάνιο όπως, τρίχες μαλλιών, σαπούνια και χάρτινα είδη υγιεινής (μωρομάντηλα, πάνες, χαρτί τουαλέτας κτλπ.). Πολλές φορές και τα ειδικά αποσμητικά τουαλέτας φεύγουν τραβώντας το καζανάκι μέσα στην αποχέτευση. Σε μπαλκόνια, κήπους και αυλές, τα φύλλα των φυτών και οι ρίζες των δέντρων είναι τα συνηθέστερα υλικά που περνάνε μέσα από τα σιφόνια στην αποχέτευση.

Οι ρίζες είναι ένα πολύ μεγάλο πρόβλημα αφού συνεχίζουν να αναπτύσσονται λόγω του νερού που τις θρέφει, μέσα στους σωλήνες. Τα μικρά παιχνίδια από τα αγαπημένα σας κατοικίδια μπορεί να καταλήξουν κι αυτά μέσα στα σιφόνια. Τέλος, δεν είναι λίγες οι φορές που καταλήγουν μέσα στο δίκτυο πέτρες και μπάζα, ειδικότερα στις νεόκτιστες οικοδομές. Μήπως τώρα σκέφτεστε πόσες φορές εσείς οι ίδιοι έχετε πετάξει κάποιο από όλα αυτά τα υλικά μέσα στο νεροχύτη, την τουαλέτα ή τη μπανιέρα; Σταδιακά και με το πέρασμα του χρόνου τα περισσότερα από τα παραπάνω αντικείμενα καθώς δεν διασπώνται, γίνονται μια άμορφη μάζα μέσα στους σωλήνες. Αυτή η μάζα ολοένα και σαπίζει ενώ παράλληλα συνεχίζει να παγιδεύει κι άλλα υλικά. Τότε οι σωλήνες φράζουν.

Λούτσα

Η Αρτέμιδα (Άρτεμη ή Άρτεμις) ή Λούτσα αποτελεί πόλη και δημοτική κοινότητα του Καλλικράτειου Δήμου Σπάτων – Αρτέμιδας στα Ανατολικά προάστια της Αθήνας και βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από το ιερό της Βραυρώνας όπου λατρευόταν η Άρτεμη, θεότητα του κυνηγιού. Σήμερα είναι ένα από τα μεγαλύτερα σε πληθυσμό χωριά της ανατολικής Αττικής, μέρος της Μητροπολιτικής περιοχής της Αθήνας και μεταλλάσσεται με γρήγορο ρυθμό από παραθεριστική κωμόπολη των Μεσογείων σε τόπο μόνιμης κατοικίας, με εμπορικό και οικονομικό κέντρο τη Λούτσα. Συντεταγμένες: 37°58′13″N 24°00′27″E