ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΛΛΗΝΗ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΠΑΤΑ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΠΑΤΑ – 210 603 20 20


Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΠΑΤΑ δραστηριοποιείται στο χώρο των αποφράξεων και σας προσφέρει τις υπηρεσίες της τα τελευταία 40 χρόνια. Βασικό μας πλεονέκτημα είναι η άμεση εξυπηρέτηση και οι άκρως ποιοτικές αλλά συνάμα οικονομικές υπηρεσίες. Είμαστε σίγουρα η καλύτερη επιλογή για τους κατοίκους των Σπατών αλλά και του ευρύτερου λεκανοπεδίου της Αττικής.

Η πολλών ετών ύπαρξη της εταιρείας μας στα Μεσόγεια μας προικίζει με εμπειρία αφού γνωρίζουμε την περιοχή πάρα πολύ καλά. Θα μας βρείτε οποιαδήποτε ώρα της ημέρας και της νύχτας αφού εξυπηρετούμε ολόκληρο το χρόνο και το 24ωρο. Μη διστάσετε λοιπόν να μας καλέσετε όποτε προκύψει πρόβλημα στην αποχέτευσή σας. Είμαστε πάντοτε σε θέση και πρόθυμοι να σας εξυπηρετήσουμε. Καλέστε μας στο  210 603 2020 και θα βρεθούμε στον χώρο σας σε 15 λεπτά.

Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΠΑΤΑ ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΙΣ


Στην ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΠΑΤΑ θα βρείτε λύση στο πρόβλημα σας. Το αποχετευτικό δίκτυο είναι από τα σημαντικότερα συστήματα ενός κτιρίου. Αποτελείται από σωλήνες και υδρορροές που περνάνε μέσα από τοίχους και πατώματα. Επίσης, πιστέψτε μας, είναι πάρα πολύ εύκολο να βουλώσουν ανά πάσα ώρα και στιγμή. Κάθε μέρα στο αποχετευτικό δίκτυο καταλήγουν υλικά που πιθανόν ούτε φαντάζεστε τι μεγάλη ζημιά μπορεί να κάνουν. Ας τα δούμε λίγο πιο αναλυτικά.

Το σιφόνι του νεροχύτη της κουζίνας φορτώνεται καθημερινά με ένα μεγάλο όγκο από μαγειρικά λίπη και λάδια, αλλά και από υπολείμματα σαπουνιών και τροφών. Το σιφόνι του μπάνιου απορροφά τρίχες μαλλιών και σαπούνια ενώ μέσα στη λεκάνη πολλές φορές καταλήγουν μωρομάντηλα και άλλα χαρτικά είδη υγιεινής.
Στα μπαλκόνια και στις αυλές τα σιφόνια γεμίζουν με φύλλα και ρίζες δέντρων καθώς είναι ευρύτερα γνωστή η αδυναμία τους στο νερό. Βέβαια δεν αποκλείεται καθόλου ένα φρεάτιο ή ένα σιφόνι να βουλώσουν από μπάζα καθώς πολλοί μάστορες είναι απρόσεκτοι και δεν φροντίζουν να τα μαζεύουν όλα μετά από κάποια επισκευή.

Όλα τα υλικά που αναφέραμε παραπάνω δεν διασπώνται οπότε αργά ή γρήγορα θα σας δημιουργήσουν πρόβλημα. Επίσης, να τονίσουμε ιδιαίτερα ότι πολλοί ιδιοκτήτες ακινήτων δεν δίνουν τη δέουσα προσοχή στις αποχετεύσεις και τα δίκτυα των κτιρίων τους. Αμελούν να κάνουν τακτική προληπτική συντήρηση και καθαρισμό και αυτό σίγουρα κάποια στιγμή θα τους οδηγήσει με μαθηματική ακρίβεια σε πρόβλημα.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΠΑΤΑ
ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΠΑΤΑ

Αποφράξεις με την απαιτούμενη τεχνογνωσία στα Σπάτα


Με την Αποφράξεις Σπάτα όλα λύνονται και όλα διορθώνονται. Μια συνεργασία με την εταιρεία μας θα σας εξασφαλίσει την ομαλή λειτουργία των αποχετευτικών σας αγωγών. Το προσωπικό μας αποτελείται από συνεργάτες ετών με την κατάλληλη πείρα και τεχνογνωσία σε ότι αφορά την αποχέτευση.
Ένας άλλος σημαντικός παράγοντας που μας κάνει και ξεχωρίζουμε για τις υπηρεσίες μας, είναι τα υπερσύγχρονα μηχανήματά μας. Είναι όλα τελευταίας γενιάς και είναι απόλυτα βέβαιο ότι δεν θα τα βρείτε πουθενά αλλού.

Πολλές φορές έχει τύχει να φωνάξουν πρώτη κάποια άλλη εταιρεία στην περιοχή η οποία θα κάνει μισή δουλειά που σημαίνει ότι θα ξεβουλώσει την αποχέτευση προσωρινά. Είναι φυσικό και επόμενο αυτό καθώς, καμία από αυτές δεν χρησιμοποιεί τα δικά μας μηχανήματα. Πολλές φορές θα έρθουν να αποφράξουν με μια απλή ατσαλίνα. Έτσι, αμέσως μετά ερχόμαστε και αναλαμβάνουμε εμείς. Τα ριζοκοπτικά και πιεστικά ηλεκτροκίνητα μηχανήματά μας θα αποφράξουν από την πρώτη φορά φρεάτια και σιφόνια αφήνοντάς τα πεντακάθαρα πράγμα που σημαίνει ότι θα μας ξαναφωνάξετε μετά από πάρα πολύ καιρό.
Είμαστε μια εταιρεία που δεν επαναπαύεται ποτέ.

Στόχος μας είναι χρόνο με το χρόνο να βελτιωνόμαστε και να εξελισσόμαστε ακόμη περισσότερο. Ανακαλύπτουμε καινούριες μεθόδους, φιλικές προς τα εσάς αλλά και προς το περιβάλλον.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ ΣΠΑΤΑ
ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ ΣΠΑΤΑ

Αποφράξεις όλο το 24ωρο στα Σπάτα


Αποφράξεις στα Σπάτα 365 ημέρες το χρόνο, Κυριακές, γιορτές και αργίες. Ολόκληρο το 24ωρο!! Με ένα τηλεφώνημα είμαστε στην πόρτα σας όπου κι αν βρίσκεστε για να σας απαλλάξουμε οριστικά από κάθε πρόβλημα που σχετίζεται με την αποχέτευση και σας ταλαιπωρεί.
Καλέστε μας για κάθε είδους απόφραξη: σιφονιών, υδρορροών, φρεατίων κάθετων στηλών, κουζινών και τουαλετών. Επίσης, σε περίπτωση που αντιμετωπίζετε συχνά πλημμυρισμένα φρεάτια, καταστήματα, ισόγεια, υπόγεια, πυλωτές, ασανσέρ και παρκινγκ, θα κάνουμε τα αδύνατα δυνατά να είμαστε κοντά σας στον πιο ελάχιστο χρόνο που μπορούμε.

Αποφράξεις αποχετεύσεων με υδροβολή στα Σπάτα

Κάθε χρόνο η Αποφράξεις Σπάτα επενδύει ένα σημαντικό budget σε φορτηγά πλήρως εξοπλισμένα με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα υδροβολής. Αυτό συμβαίνει γιατί σέβεται τον πελάτη και θέλει να γίνει σωστά και γρήγορα η δουλειά.
Φανταστείτε να βουλώσει ή να πλημμυρίσει η τουαλέτα ανήμερα σε κάποια γιορτή και να σας πουν ότι δε μπορούν να σας εξυπηρετήσουν άμεσα… τι θα κάνετε σε αυτή την περίπτωση; Δύσκολη κατάσταση πραγματικά. Τα συνεργεία μας εξοπλισμένα με τα καλύτερα μηχανήματα υδροβολής θα αποφράξουν σε πολύ λίγη ώρα οτιδήποτε είναι βουλωμένο στο χώρο σας. Η πίεση νερού που εκτοξεύουν είναι τόσο υψηλή που μπορεί να σπάσει και τα πιο μεγάλα μπάζα.

Έλεγχος αποχετευτικού δικτύου με κάμερα

Όπως αναφέραμε παραπάνω όλοι οι σωλήνες που αποτελούν το αποχετευτικό σας σύστημα είναι πολύ καλά κρυμμένοι μέσα σε τοίχους και πατώματα. Όταν λοιπόν προκύψει κάποιο πρόβλημα θα πρέπει να σκάψετε μέχρι να το εντοπίσετε. Με την Αποφράξεις Σπάτα ξεχάστε αυτή την ταλαιπωρία. Οι κάμερες που διαθέτουμε είναι υψηλής ευκρίνειας και τόσο ευέλικτες που εισχωρούν σε κάθε αποχετευτικό δίκτυο όσο απαιτητικό κι αν είναι αυτό. Καταγράφουν και βιντεοσκοπούν την ακριβή κατάσταση της αποχέτευσής σας όποια κι αν είναι αυτή. Με τις κάμερες εντοπίζουμε το σημείο που έχει το πρόβλημα και εργαζόμαστε πάνω σε αυτό ούτως ώστε να αποκαταστήσουμε κάθε βλάβη. Χωρίς σκαψίματα, μερεμέτια και επιπλέον οικονομικό κόστος. Για να μην χάσετε χρόνο και για να περιορίσετε την λάθος διάγνωση του προβλήματος, ο έλεγχος αποχέτευσης με κάμερα είναι μονόδρομος.

Προληπτική συντήρηση και καθαρισμός αποχέτευσης

Η Αποφράξεις Σπάτα θα διευκολύνει πάρα πολύ την καθημερινή σας ζωή απαλλάσσοντάς σας από το άγχος μιας δυσλειτουργικής αποχέτευσης. Κανονίστε σήμερα κιόλας ένα ραντεβού με την εταιρεία μας και οι τεχνικοί μας αφού τσεκάρουν το δίκτυό σας, θα σας προτείνουν το καλύτερο πακέτο τακτικής συντήρησης αποχέτευσης και καθαρισμού ώστε να έχετε πάντα τον πλήρη έλεγχο.
Με την συχνή συντήρηση και τον καθαρισμό αποχέτευσης απομακρύνεστε από την πιθανότητα μελλοντικού βουλώματος οριστικά.
Καλέστε μας και ενημερωθείτε χωρίς να χάνετε πολύτιμο χρόνο.

Καθαρισμός αποχέτευσης στα Σπάτα
Καθαρισμός αποχέτευσης στα Σπάτα

Αποφράξεις από ρίζες δέντρων στα Σπάτα

Τα δέντρα είναι πολύ συχνά ο υπαίτιος για βουλωμένα φρεάτια, σιφόνια και αποχετεύσεις. Είναι πολύ δύσκολο να ελέγξουμε τις ρίζες όταν αυτές έχουν εισχωρήσει σε ένα δίκτυο. Είναι ικανές να κάνουν πολύ μεγάλες καταστροφές στους σωλήνες της αποχέτευσης. Σπασίματα, ρωγμές και βουλώματα είναι οι αιτίες για πλημμύρες αλλά και διαρροή νερού.
Τα ριζοκοπτικά μας μηχανήματα είναι αδύνατον να μην καθαρίσουν την αποχέτευση ακόμα και από την πιο μεγάλη ρίζα. Δουλεύουν με τέτοια ταχύτητα που σαρώνουν τα πάντα στο πέρασμά τους. Η αποφράξεις Σπάτα μπορεί να σας δώσει λύση σε αυτό το επίπονο πρόβλημα καθώς διαθέτει όλα αυτά που χρειάζεται, τεχνικό εξοπλισμό υπεροχής, εμπειρία και αποτελεσματικότητα.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΠΑΤΑ για τις πιο ανταγωνιστικές τιμές

Στην Αποφράξεις Σπάτα δεν φημιζόμαστε μόνο για την ποιότητα των υπηρεσιών μας αλλά και για τις πλέον οικονομικές μας τιμές που τις συνοδεύουν.
Είναι απολύτως βέβαιο ότι προσφέρουμε τις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς χωρίς να κάνουμε έκπτωση στις υπηρεσίες μας. Μπορείτε να κάνετε μια έρευνα αγοράς και θα διαπιστώσετε ότι εκτός του ότι είμαστε οι καλύτεροι, είμαστε σίγουρα και οι πιο φθηνοί.
Όλες μας οι υπηρεσίες συνοπτικά:

 • Απόφραξη σε βουλωμένες αποχετεύσεις, υδρορροές, φρεάτια,σιφόνια, μπανιέρες, νιπτήρες, λεκάνες.
 • Άντληση υδάτων σε εσωτερικούς & εξωτερικούς χώρους.
 • Επιθεώρηση αγωγών δικτύου με χρήση κάμερας.
 • Αποφράξεις φρεατίων
 • Απόφραξη νεροχύτη
 • Αποφράξεις υδρορροής
 • Απόφραξη κάθετης τουαλετών
 • Απόφραξη σιφονιού μπάνιου
 • Καθαρισμός φρεατίων
 • Διάγνωση αποχετεύσεων με κάμερα
 • Μηνιαίες συντηρήσεις

Επιλέξτε μας για αποφράξεις στα Σπάτα

Αποφράξεις Σπάτα και δεν θα ξανασχοληθείτε ποτέ ξανά με την αποχέτευση του σπιτιού ή του καταστήματός σας. Εξυπηρετούμε κάθε χώρο, πολυκατοικίες, μονοκατοικίες, εμπορικά καταστήματα, εστιατόρια, ξενοδοχεία. Επίσης αναλαμβάνουμε υπηρεσίες αποφράξεων σε δημόσιους χώρους όπως σχολεία, παιδικούς σταθμούς, νοσοκομεία, εφορίες κτλ.
Ο στόλος των οχημάτων μας μεταφέρει μία ευρεία ποικιλία άριστα συντηρημένων, υπερσύγχρονων εργαλείων και μηχανημάτων που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για τις εργασίες που απαιτούνται. Οι προσφερόμενες υπηρεσίες μας συμβαδίζουν με τις τελευταίες εξελίξεις της τεχνολογίας ώστε οι πελάτες μας να είναι ευχαριστημένοι και απόλυτα ικανοποιημένοι. Προσπαθούμε και κάνουμε τα πάντα για να μην σας ανησυχεί τίποτα. Με όλες τις τελευταίες μεθόδους της τεχνολογίας στη διάθεσή μας μπορούμε να αντιμετωπίσουμε τα πάντα, όπως αποφράξεις σε ντους και λουτρά, τουαλέτες, σωλήνες αποχετεύσεως και μπανιέρες.

Κατανοούμε την ανάγκη σας για μια αποτελεσματική υπηρεσία για αυτό και όλα τα φορτηγά μας είναι πλήρως εξοπλισμένα με μηχανήματα υψηλής πίεσης και όλα τα απαραίτητα εργαλεία και μηχανήματα για να εξασφαλιστεί ότι η εύρυθμη λειτουργία των δικτύων των αποχετεύσεων σας θα επανέλθει στα επιθυμητά επίπεδα. Η Αποφράξεις Σπάτα εξασφαλίζει την σωστή αντιμετώπιση σε οποιαδήποτε αναστάτωση έχει προκληθεί στο σπίτι ή την επιχείρηση σας.
Αυτό που μας χωρίζει κυριολεκτικά είναι απλά ένας τηλεφωνικός αριθμός. Καλέστε μας σήμερα ακόμα κι αν θέλετε τη συμβουλή μας ή να πληροφορηθείτε για οτιδήποτε αφορά το δίκτυό σας.

Η Αποφράξεις Σπατών θα βρεθεί στο χώρο σας άμεσα και θα σας βοηθήσει να λύσετε οποιοδήποτε πρόβλημα αφορά την αποχέτευση και θα την επαναφέρει στην αρχική της ομαλή λειτουργία ότι κι αν συμβαίνει. Είμαστε πάντοτε στη διάθεσή σας και είναι τιμή μας να επιλέξετε εμάς και μόνο εμάς.

Λίγα λόγια για την περιοχή των Σπάτων

Τα Σπάτα αποτελούν πόλη της Ανατολικής Αττικής και υπήρξαν έδρα του τέως δήμου Σπάτων-Λούτσας. Βρίσκονται στο κέντρο της πεδιάδας των Μεσογείων ενώ βρίσκονται πάνω σε λόφο. Διοικητικά υπάγονται στη Νομαρχία Ανατολικής Αττικής. Με το Πρόγραμμα Καλλικράτης τα Σπάτα απετέλεσαν την έδρα του νέου Δήμου Σπάτων – Αρτέμιδος.

Τα διοικητικά όρια του δήμου εκτείνονται σε απόσταση 20 χιλιομέτρων ανατολικά των Αθηνών, από τις ορεινές απολήξεις του Υμηττού και της Πεντέλης, μέχρι τον Κόλπο των Πεταλιών. Περιβάλλεται από τις πόλεις της Παιανίας, της Παλλήνης, του Πικερμίου, της Ραφήνας, της Αρτέμιδος και του Μαρκοπούλου. Εντός των διοικητικών του ορίων αναπτύσσονται πολλά διάσπαρτα χωριά όπου ιδρύονται τοπικοί πολιτιστικοί σύλλογοι που συμβάλλουν στην ανάπτυξη και ανάδειξή τους. Ορισμένα από αυτά είναι η Χριστούπολη, η Αγία Κυριακή και πολλά άλλα.