ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΛΛΗΝΗ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΕΝΤΕΛΗ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΕΝΤΕΛΗ – 210 603 20 20

Η εταιρεία μας, ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΕΝΤΕΛΗ είναι μια οικογενειακή επιχείρηση.  Ξεκινήσαμε δειλά κάπου μέσα στη δεκαετία του ’70 και έκτοτε είμαστε ακόμη στην αγορά των αποφράξεων. Οι μόνιμοι όλα αυτά τα χρόνια πιστοί μας πελάτες,  είναι το κίνητρο να γινόμαστε ακόμα καλύτεροι. Χρόνο με το χρόνο, εξελισσόμαστε ακόμα πιο πολύ. Εκπαιδευόμαστε σε καινούριες μεθόδους απόφραξης και ανανεώνουμε τα μηχανήματά μας. Σε ότι κάνουμε πρώτο μας μέλημα είναι ο σεβασμός προς τον πελάτη αλλά και το περιβάλλον. Επικοινωνήστε με την ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΕΝΤΕΛΗ στο 210 603 20 20

Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΕΝΤΕΛΗ διαθέτει εμπειρία 40 χρόνων

Τα χρόνια εμπειρίας της ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΕΝΤΕΛΗ είναι πάνω από 40, κάτι πολύ σημαντικό για εσάς. Εξυπηρετούμε κάθε χώρο και κτίριο στην περιοχή της Πεντέλης. Τα συνεργεία μας θα βρεθούν κοντά σας και αφού τσεκάρουν το χώρο θα σας αποφράξουν την αποχέτευση πολύ γρήγορα και οριστικά. Έχουμε τον κατάλληλο εξοπλισμό για κάθε περίπτωση. Μηχανήματα πιεστικά, ηλεκτροκίνητα και ριζοκοπτικά αλλά και αντλίες απορρόφησης υδάτων. Επίσης, διαθέτουμε κάμερες ελέγχου αποχετευτικών συστημάτων ώστε να εντοπίζουμε ακριβώς το σημείο του προβλήματος. 

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΕΝΤΕΛΗ
ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΕΝΤΕΛΗ

Καλέστε την ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΕΝΤΕΛΗ όλο το 24ωρο

Στηνν ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΕΝΤΕΛΗ γνωρίζουμε πάρα πολύ καλά ότι ένα πρόβλημα στην αποχέτευση δεν μπορεί να περιμένει. Πρέπει να λυθεί άμεσα. Γι αυτό εξυπηρετούμε καθημερινά όλες τις ώρες της ημέρας και της νύχτας. Δουλεύουμε και σας προσφέρουμε όλες τις υπηρεσίες μας 7 ημέρες την εβδομάδα, 365 ημέρες το χρόνο. Όλο το 24ωρο!! Κυριακές – αργίες – γιορτές

 Σίγουρα θα σας έχει συμβεί να απευθυνθείτε σε κάποια άλλη εταιρεία απόφραξης στο παρελθόν.   Το ζήτημα είναι εάν έγινε σωστή δουλειά και πως άφησε το χώρο σας μετά από την απόφραξη. Συνήθως οι περισσότεροι επαγγελματίες απόφραξης αφήνουν πίσω τους χώρους λερωμένους. Με εμάς δεν συμβαίνει ποτέ αυτό. Η δουλειά μας είναι πάντοτε νοικοκυρεμένη. Πεντακάθαροι σωλήνες και τακτοποιημένοι χώροι. 

Αποφράξεις με jet υψηλής πίεσης στη Πεντέλη

Τα ηλεκτροκίνητα πιεστικά μας, αποφράσσουν και καθαρίζουν όλους τους σωλήνες αποχέτευσης με τη μέθοδο της υδροβολής. Εκτοξεύουν δηλαδή νερό με jet υψηλής πίεσης οπότε ότι και αν έχει φράξει την αποχέτευσή σας διαλύεται εντελώς. Σιφόνια, φρεάτια, υδρορροές και σωληνώσεις αδειάζουν από τα φραγμένα υλικά και καθαρίζουν πλήρως. 

Το καλύτερο που έχετε να κάνετε, αν έχετε πρόβλημα με την αποχέτευση, είναι να απευθυνθείτε στους ειδικούς. Ένα αξιόπιστο συνεργείο απόφραξης θα σας λύσει το πρόβλημα και θα σας απαλλάξει από επιπλέον μπελάδες. Εάν το πρόβλημα είναι τοπικό, τότε μικρό κακό, αλλά αν αφορά την κεντρική γραμμή αποχέτευσης του σπιτιού σας τότε έχετε μεγάλο πρόβλημα. Τότε βέβαια αναγκαστικά θα καλέσετε τους ειδικούς, ένα συνεργείο αποχέτευσης θα σας βγάλει από την δύσκολη θέση και θα φροντίσει με τις υπηρεσίες του να σας λύσει όλα τα προβλήματα.

Το καλύτερο που έχετε να κάνετε, είναι να απευθυνθείτε στους ειδικούς. Ένα αξιόπιστο συνεργείο απόφραξης θα σας λύσει το πρόβλημα και θα σας απαλλάξει από επιπλέον μπελάδες.

Αποφράξεις από ρίζες δέντρων στη Πεντέλη

Όταν οι ρίζες εισχωρούν μέσα στην αποχέτευση η απομάκρυνσή τους θεωρείται μια δύσκολη υπόθεση. Όχι όμως για την Αποφράξεις Πεντέλης. Τα ριζοκοπτικά μας μηχανήματα είναι κυριολεκτικά πολύτιμα. Δουλεύουν σε πολύ υψηλές ταχύτητες και κόβουν κάθε ρίζα ανεξάρτητα από το μέγεθός της. Ο εξοπλισμός μας και η εμπειρία μας στις περιπτώσεις προβλημάτων από ρίζες δέντρων είναι το κλειδί της επιτυχίας.

Αποφράξεις όλων των ειδών στη Πεντέλη

Η επιχείρηση μας Αποφράξεις Πεντέλης αναλαμβάνει κάθε πιθανή εφαρμογή απόφραξης. Σε κάθε χώρο, σε κάθε περιοχή και οποιαδήποτε στιγμή. Μερικές από τις υπηρεσίες είναι οι παρακάτω:

 • Βουλωμένες αποχετεύσεις, υδρορροές, φρεάτια, σιφόνια, μπανιέρες, νιπτήρες, λεκάνες.
 • Επιθεώρηση αγωγών δικτύου με χρήση κάμερας.
 • Αποφράξεις φρεατίων
 • Απόφραξεις νεροχύτη Πεντέλη
 • Αποφράξεις μπανιέρας – ντουζιέρας – νιπτήρα
 • Απόφραξη λεκάνης
 • Απόφραξη υδρορροής
 • Αποφράξεις κάθετης στήλης τουαλετών
 • Απόφραξη κάθετης στήλης κουζινών
 • Απόφραξη σιφονιού μπάνιου
 • Αποφράξεις σιφονιού κουζίνας
 • Απόφραξη σιφονιού κουζίνας
 • Καθαρισμός φρεατίων
 • Έλεγχος βλαβών αποχετεύσεων με κάμερα
 • Μηνιαίες – τρίμηνες – εξάμηνες συντηρήσεις και καθαρισμούς

Τακτικές συντηρήσεις και καθαρισμοί αποχετεύσεων

Για να γλυτώσετε μελλοντικά προβλήματα και ζημιές που έχουν να κάνουν με την αποχέτευση, προτείνουμε να προγραμματίσετε μαζί μας τακτικό καθαρισμό και συντήρησή της. Καλέστε μας σήμερα κιόλας και ενημερωθείτε από τα οικονομικά πακέτα για συντήρηση αποχέτευσης που προσφέρουμε. Με τον συχνό καθαρισμό αποχέτευσης αντιλαμβάνεστε ότι οι σωληνώσεις δεν διατρέχουν τον κίνδυνο να βουλώσουν. Έχετε πάντα τον πλήρη έλεγχό τους και το κεφάλι σας ήσυχο. 

Η Αποφράξεις Πεντέλη εξυπηρετεί:

 • Κοινόχρηστους δημόσιους και ιδιωτικούς χώρους
 • Νοσοκομεία – ξενοδοχεία – σχολικά συγκροτήματα
 • Οικίες – μονοκατοικίες – πολυκατοικίες
 • Καταστήματα – εστιατόρια – καφετέριες και κάθε επαγγελματικό χώρο
 • Υπόγεια – ισόγεια – παρκινγκ

Έλεγχος αποχέτευσης με κάμερα

Έλεγχος αποχέτευσης με κάμερα για να γλιτώσετε χρόνο και χρήμα: Όταν αντιληφθείτε φράξιμο σε κάποιο είδος υγιεινής, αποφύγετε να φωνάξετε κάποιον υδραυλικό. Το σίγουρο είναι ότι επειδή δεν διαθέτει τα κατάλληλα μέσα, θα γεμίσει το χώρο σας συντρίμμια από τα σκαψίματα. Άρα θα έρθει για μια εργασία αλλά θα σας ανοίξει κι άλλες δουλειές. Χώρια τα επιπλέον οικονομικά έξοδα που θα χρειαστείτε για τις επιδιορθώσεις και επισκευές.

Στην Αποφράξεις Πεντέλη χρησιμοποιούμε κάμερες όταν δεν είναι εμφανές το σημείο που βούλωσε. Είναι πολύ λεπτοί σωλήνες που στην άκρη τους έχουν τσιπάκι. Λόγω του μεγέθους και της ευελιξίας τους εισχωρούν μέσα στο αποχετευτικό δίκτυο και το ψάχνουν εξ ολοκλήρου. Έτσι οι τεχνικοί μας ξέρουν που ακριβώς πρέπει να εστιάσουν για να λυθεί το πρόβλημα. Εργάζονται δηλαδή στο ακριβές σημείο. Ένα άλλο πλεονέκτημα της κάμερας είναι το ότι παράλληλα βιντεοσκοπεί την αποχέτευση οπότε αν επιθυμείτε, σας δίνεται η πλήρης εικόνα της καταγεγραμμένη. 

Αποφράξεις στις πιο οικονομικές τιμές στη Πεντέλη

Οι ποιοτικές μας υπηρεσίες σας προσφέρονται στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς. Είναι σίγουρο ότι τα χρήματα που θα πληρώσετε στην Αποφράξεις Πεντέλη είναι πολύ λίγα για τις υπηρεσίες που θα σας προσφέρουμε.  Κατανοούμε ότι βιώνουμε μια δύσκολη οικονομικά εποχή οπότε έχουμε φροντίσει να κρατήσουμε τις τιμές μας σε ένα φυσιολογικό και εφικτό για όλους επίπεδο. Σημασία για εμάς έχει να μείνετε ευχαριστημένοι από τη δουλειά μας και να μας προτείνετε κι αλλού. 

Αποφράξεις στη Πεντέλη και τις γύρω περιοχές

Η εταιρεία μας εκτός από τη Πεντέλη καλύπτει και τις γύρω περιοχές των βορειοανατολικών προαστίων. Όταν βουλώνει η αποχέτευση, πλημμυρίζουν σπίτια και καταστήματα, δεν υπάρχει αύριο και περιθώριο για αναμονή. Έτσι έχουμε φροντίσει ώστε να έχουμε πολλά συνεργεία και οχήματα για να μπορούμε να λύσουμε το πρόβλημά σας αμέσως. Ο μεγαλύτερος χρόνος που θα περιμένετε αφού μας καλέσετε, είναι τα 20 λεπτά. 

Χρήσιμες πληροφορίες για την αποχέτευση σας

Είναι βέβαιο ότι κάποια στιγμή στη ζωή σας έχετε έρθει αντιμέτωποι με μια βουλωμένη αποχέτευση. Είναι αυτή η στιγμή που τα απόνερα δεν φεύγουν εύκολα αλλά αργά και σταδιακά. Με το πέρασμα των χρόνων οι σωλήνες των αποχετευτικών δικτύων μπορεί να γεμίσουν με διάφορα αντικείμενα. Εκτός από αυτά η αποχέτευση επιβαρύνεται και με κολλώδη υλικά. Το αποτέλεσμα είναι να γεμίσει με νερά ο νιπτήρας, ο νεροχύτης ή η μπανιέρα σας. Ας ρίξουμε όμως μια ματιά από ποια υλικά κινδυνεύει να φράξει η αποχέτευση…

Από τι βουλώνει η αποχέτευση μας

Υπολείμματα τροφών: Απαγορεύεται να πετάτε τα υπολείμματα τροφών, λίπη , λάδια και ινώδη τρόφιμα μέσα στο νεροχύτη. Όλα αυτά συσσωρεύονται στις σωληνώσεις έχοντας ως αποτέλεσμα το φράξιμο της διόδου της αποχέτευσης. Καλό θα ήταν να σκουπίζετε πάντοτε τα πιάτα πριν το πλύσιμο και να συλλέγετε λάδια και λίπη σε ειδικά δοχεία. 

Χαρτιά : Πολλές φορές πετάμε χαρτιά στη λεκάνη της τουαλέτας νομίζοντας ότι θα διαλυθούν. Η αλήθεια είναι ότι δεν διαλύονται και ακόμη και τα βιοδιασπώμενα αργούν να διαλυθούν.  Αποφεύγετε λοιπόν να πετάτε χαρτιά, μωρομάντηλα και οτιδήποτε άλλο προϊόν χαρτιού μέσα στην τουαλέτα γιατί σίγουρα, σύντομα θα βουλώσει η αποχέτευση. 

Μαλλιά: Κάθε γυναίκα λατρεύει να φροντίζει και να περιποιείται τα μαλλιά της. Δυστυχώς όμως καθημερινά πάρα πολλές τρίχες μαλλιών καταλήγουν μέσα στις σωληνώσεις και τις φράζουν. Επιπλέον, έχουν την τάση να γίνονται κουβάρι που μαγνητίζει και παγιδεύει κι άλλα υλικά όπως λόγου χάριν, σαπούνια. Σε αυτή την περίπτωση, σας συμβουλεύουμε να αγοράσετε μια ειδική σχάρα που συγκρατεί τις τρίχες στο νιπτήρα ή τη μπανιέρα. 

Μικροαντικείμενα : Πόσες φορές σας έχει τύχει να σας πέσει κάποιο αντικείμενο στη λεκάνη της τουαλέτας;  Πολλές! Οποιοδήποτε αντικείμενο κι αν είναι αυτό μπορεί να καταλήξει στην αποχέτευση και να την βουλώσει. Τα πιο συχνά είναι καλλυντικά, σερβιέτες ή τα αποσμητικά της τουαλέτας. Επίσης η ρήψη παιχνιδιών μέσα στην τουαλέτα είναι μια αγαπημένη συνήθεια των μικρών παιδιών. 

Ρίζες και φύλλα δέντρων: Οι ρίζες και τα φύλλα δέντρων και φυτών επίσης δημιουργούν μπλοκαρίσματα σε υδρορροές, σιφόνια και φρεάτια. Η τάση να προσελκύονται από τα νερά, τις σπρώχνει ολοταχώς μέσα στα συστήματα αποχέτευσης. Προτείνουμε τακτικό σκούπισμα ώστε τουλάχιστον να μειώσετε τις πιθανότητες να βουλώσει η αποχέτευση από τα φύλλα. 

Όταν βουλώσει λοιπόν η αποχέτευση το πρώτο πράγμα που κάνετε όλοι είναι να προσπαθήσετε μόνοι σας να λύσετε το πρόβλημα. 

Επιστρατεύετε κάθε μέσο που έχετε στο σπίτι ή στο μαγαζί σας, όπως ατσαλίνες ή βεντούζες. Το αποτέλεσμα όμως σίγουρα δεν θα είναι το επιθυμητό εφόσον αυτά τα εργαλεία είναι ικανά να μεγεθύνουν το πρόβλημα. Ο λόγος είναι ότι προσπαθώντας να ξεβουλώσετε, σπρώχνετε τα υλικά ακόμα πιο βαθιά. Έτσι μπορεί να νομίζετε ότι τα καταφέρατε αλλά στην πραγματικότητα θα μεγαλώσετε τη βλάβη. 

Άλλη μία δημοφιλής μέθοδος που χρησιμοποιείται από πολλούς είναι τα κοινά καθαριστικά απόφραξης που κυκλοφορούν στα σούπερ μάρκετ. Πρόκειται για σκευάσματα σε υγρή μορφή, σε μορφή τζελ ή σκόνης. Όλα αυτά όμως είναι άκρως καυστικά και πάρα πολύ επικίνδυνα για την υγεία σας. Επίσης, καταστρέφουν ή διαβρώνουν και τους σωλήνες, ειδικότερα αν τα χρησιμοποιείτε συχνά – πυκνά. 

Το αποχετευτικό σύστημα στα κτίρια δεν είναι ένα απλό σύστημα. Απαρτίζεται από διακλαδώσεις σωλήνων οι οποίοι βρίσκονται μέσα στα θεμέλια. Σιφόνια, φρεάτια και υδρορροές συνδέονται με τους σωλήνες αυτούς και συνθέτουν την αποχέτευση. Φανταστείτε να έχει βουλώσει κάποιος σωλήνες που περνάει μέσα από το πάτωμα. Μόνο επαγγελματίας μπορεί να καταφέρει να τον ξεβουλώσει. 

Πληροφορίες περιοχής Πεντέλης

Η Παλαιά Πεντέλη είναι δημοτική κοινότητα του Δήμου Πεντέλης ο οποίος απαρτίζεται επίσης από τη Νέα Πεντέλη και τα Μελίσσια, όπου βρίσκεται η έδρα. Ο αγροκτηνοτροφικός οικισμός που αναπτύσσεται στην περιοχή στα προσεχή έτη είναι γνωστός ως “Κουφός”, προσελκύοντας Σαρακατσαναίους βοσκούς και Μαραθωνείς αγρότες. Στη νεότερα χρόνια, η ευρύτερη περιοχή προσελκύει λατόμους που έρχονται από όλη την Ελλάδα για να εκμεταλλευθούν το ξακουστό μάρμαρο του όρους.