ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ ΓΙΑ ΑΜΕΣΗ ΛΥΣΗ: Αν η το αποχετευτικό σας δίκτυο βγάζει συνεχώς προβλήματα, αυτό μπορεί να σημαίνει πως δεν έχει εντοπιστεί το ακριβές σημείο που σας τα προκαλεί. Στη περίπτωση που δεν θέλετε να υπάρχουν ”γκρίζες ζώνες” για τη λειτουργία της αποχέτευσης σας, υπάρχει λύση.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ
ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ

Οι αποφράξεις με κάμερα διάγνωσης είναι η πιο αξιόπιστη προσέγγιση. Χρησιμοποιείται σε όλες τις περιπτώσεις μπλοκαρισμένων σωληνώσεων, δίνοντας σας πολλά πλεονεκτήματα. Στο τέλος της ημέρας σας δίνει τη σιγουριά πως έχετε ξεμπερδέψει από τα ίδια ζητήματα και τις πολλές επισκέψεις αποφρακτικών συνεργείων.

ΠΟΙΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ

Ας δούμε ποια είναι τα πλεονεκτήματα που μας προσφέρει η απόφραξη με κάμερα διάγνωσης.

  • Μη επεμβατικές στον χώρο σας εργασίες προκειμένου να αποκτήσουμε πρόσβαση στο βουλωμένο σημείο των σωληνώσεων.
  • Πολύ λιγότερος χρόνος εργασιών.
  • Καθαρές εργασίες δίχως ηχορύπανση και αναστάτωση.
  • Πιο αξιόπιστες αποφράξεις.
  • Εργασίες χωρίς ενδεχόμενο βλάβης.
  • Εντοπισμός βλάβης ή διαρροής.
  • Σας παραχωρούμε αν χρειαστεί και το βίντεο λήψης μετά τις αποφράξεις με κάμερα. Μπορείτε με αυτό το τρόπο να έχετε ιστορικό της αποχέτευσης. Επίσης να το παρουσιάσετε σε αποφρακτική εταιρεία αν διενεργηθεί συντήρηση αποχέτευσης.
ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ ΔΙΑΓΝΩΣΗΣ
ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ ΔΙΑΓΝΩΣΗΣ

Πως ακριβώς γίνονται οι αποφράξεις με κάμερα;

Οι κάμερες διάγνωσης είναι μικρές, τόσο μικρές που μπορούν να εισχωρήσουν σε σωλήνες της αποχέτευσης κάθε μεγέθους. Σκεφτείτε τη κάμερα ενός κινητού ή tablet ενώ πάνω της έχει και φωτισμό led.  Είναι τοποθετημένες στην άκρη ενός ελαστικού μεταλλικού καλωδίου. Το καλώδιο εισέρχεται σαν φίδι στη σωλήνα και προωθείται βαθιά μέχρι να εντοπιστεί το φράξιμο.

Εμείς έχουμε εικόνα σε ζωντανό χρόνο στην οθόνη μας, ενώ παράλληλα μαγνητοσκοπούμε τη λήψη. Όλα αυτά χωρίς να ανοίγουμε τρύπες σε πατώματα ή να επεμβαίνουμε στο περιβάλλον του χώρου σας.

Οι αποφράξεις με κάμερα μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε όλες τις περιπτώσεις απόφραξης αλλά οι πιο συνηθισμένες είναι απόφραξη φρεατίου και απόφραξη σιφωνιού.

Η εταιρεία Αποφράξεις Παλλήνη διαθέτει κάμερες τελευταίας τεχνολογίας και τεχνικούς έμπειρους που μπορούν να τις χειριστούν ιδανικά.

Τι μπορούμε να διαγνώσουμε με τη κάμερα

Με τη διάγνωση με κάμερα μπορούμε να εντοπίσουμε βλάβες, διαρροές, ραγίσματα σωληνώσεων, φύλλα, καθιζήσεις λάσπης, πέτρες και σκουπίδια. Επίσης μπορούμε να παρατηρήσουμε ανάπτυξη ριζών που τραυματίζουν ή προκαλούν βλάβες στην αποχέτευση σας. Τέλος μπορούμε να δούμε τυχόν κακοτεχνίες στο δίκτυο σας.

Το καλώδιο της κάμερας είναι δεκάδες μέτρα μακρύ και μπορεί να εισχωρήσει σε κάθε βάθος. Έχουμε τη δυνατότητα με τη χρήση τους να διαπιστώσουμε και πόσο ευάλωτη είναι η αποχέτευση σας και να προσαρμόσουμε αντίστοιχα τις μεθόδους μας.

Πάντα στο τέλος σας αναφέρουμε όλες τις λεπτομέρειες που παρατηρήσαμε και σας ενημερώνουμε για τις αντίστοιχες εργασίες που θα πρέπει να εφαρμοστούν. Κατόπιν άδειας σας ξεκινάμε τις κατάλληλες εργασίες πάντα προς τη σωστή κατεύθυνση.