ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΛΛΗΝΗ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙ – 210 603 20 20

Η εταιρεία μας, ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙ αναλαμβάνει οτιδήποτε αφορά τα αποχετευτικά δίκτυα. Δεδομένου ότι υπάρχουμε και δραστηριοποιούμαστε στην περιοχή σχεδόν 40 χρόνια, σας εγγυόμαστε θεαματικά αποτελέσματα. Καλέστε την ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙ σήμερα κιόλας να κλείσουμε ένα ραντεβού για να γνωριστούμε και να σας προτείνουμε συμβόλαια συντήρησης με βάση τις ανάγκες του δικτύου σας. Το τηλέφωνο εξυπηρέτησης είναι το 210 603 20 20 και είναι διαθέσιμο οποιαδήποτε στιγμή της μέρας και της νύχτας.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙ για 24ωρη εξυπηρέτηση

Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙ, καθημερινά κοντά σας 24 ώρες το 24ωρο. Κυριακές, αργίες και όλες τις γιορτές του έτους πάντοτε στις υπηρεσίες σας. Η αποχέτευση ενός κτιρίου δεν επιλέγει δυστυχώς το πότε θα βουλώσει. Άρα εμείς οφείλουμε να είμαστε έτοιμοι κάθε λεπτό της μέρας και της νύχτας. 

Ένας στόλος φορτηγών, εξοπλισμένων με ηλεκτροκίνητα, πιεστικά, ριζοκοπτικά μηχανήματα και με αντλίες υψηλής απορρόφησης νερού και κάμερες. Το πιο βασικό όμως ρόλο παίζουν οι συνεργάτες μας γιατί χωρίς αυτούς δεν θα γινόταν σωστή δουλειά. Πρόκειται για μόνιμους συνεργάτες πλήρως εξειδικευμένους με πολύ μεγάλη πείρα και τεχνογνωσία. Αντιμετωπίζουν κάθε δουλειά ισότιμα και στόχος τους είναι η οριστική λύση σε κάθε πρόβλημα. 

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙ
ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙ

Γιατί να επιλέξετε την εταιρεία ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙ είναι η σωστή επιλογή: Είμαστε μια επιχείρηση που εκατοντάδες άνθρωποι εμπιστεύονται όλα αυτά τα χρόνια. Η εμπιστοσύνη τους μας κάνει να θέλουμε χρόνο με το χρόνο να γίνουμε καλύτεροι. Έχουμε επενδύσει πάρα πολύ στα μηχανήματα που χειριζόμαστε. Ότι καλύτερο υπάρχει στο χώρο της απόφραξης, το έχουμε εμείς και το λέμε με καμάρι. Έχουμε φροντίζει να αφουγκραζόμαστε τις ανάγκες των πελατών μας οπότε σας προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας με πολύ καλές τιμές.

Γιατί χρειάζεστε επαγγελματικές αποφράξεις στο Χαλάνδρι

Πολλές φορές νομίζουμε πως μπορούμε να λύσουμε το πρόβλημα με “έξυπνες λύσεις”. Το θέμα όμως είναι πως τα πράγματα είναι πιο περίπλοκα. Το ερώτημα που μας θέτετε πιο συχνά είναι αν μπορείτε να αντιμετωπίσετε μια τέτοια κατάσταση μόνοι σας. Δηλαδή αν μπορείτε να πραγματοποιήσετε μια απόφραξη ή ένα ξεβούλωμα. Η απάντησή μας είναι ότι τα μέσα που διαθέτετε δεν είναι επαρκή και ίσως είναι μια προσωρινή λύση. Να τονίσουμε εδώ, ότι υπάρχουν πολλές πιθανότητες ένα μικρό ή απλό πρόβλημα να το κάνετε μεγαλύτερο. Να προκαλέσετε δηλαδή μεγαλύτερη ζημιά. 

Για να προβείτε σε μια ερασιτεχνική απόφραξη τα εργαλεία σας θα είναι ενδεχομένως μία ατσαλίνα ή μια βεντούζα. Ή κάποιο κοινό καθαριστικό απόφραξης από αυτά που βρίσκουμε ευρέως σε ένα σούπερ μάρκετ. Η ατσαλίνα και η βεντούζα μπορεί να καταφέρουν να σας βοηθήσουν προσωρινά. Για λίγο. Όμως, δουλεύοντας με αυτά τα εργαλεία υπάρχει το ενδεχόμενο να σπρώξετε πιο βαθιά τα υλικά που έχουν φράξει το δίκτυο. Οπότε το πρόβλημα όχι μόνο παραμένει αλλά γίνεται εντονότερο και πιο δύσκολο. 

Με τα καθαριστικά, οι αρνητικές συνέπειες  αφορούν και τη  υγεία σας αλλά και την περιουσία σας. Όλα αυτά τα σκευάσματα είναι πολύ καυστικά και τοξικά οπότε καλό είναι να αποφεύγονται. Μπορεί να δημιουργήσουν αναπνευστικά ή δερματολογικά προβλήματα. Επίσης, είναι καταστροφικά και για τους σωλήνες της αποχέτευσης. Μπορεί να τους διαβρώσουν, να τους κάψουν ή ακόμα και να τους σπάσουν. 

Πολλοί άνθρωποι αρκετά συχνά υποστηρίζουν ότι με το ξύδι, το βραστό νερό και τη μαγειρική σόδα μπορεί να λυθεί το πρόβλημα. Λάθος και πάλι λάθος. Η μία και μοναδική λύση είναι να απευθυνθείτε σε επαγγελματίες ειδικούς αποφράξεων. Πρέπει να καταλάβετε ότι μόνο έτσι θα δώσετε λύση σε ότι έχει να κάνει με το αποχετευτικό δίκτυο. Είναι οι μόνοι που μπορούν να σας βοηθήσουν διότι διαθέτουν εμπειρία και τα κατάλληλα μηχανήματα. 

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ ΧΑΛΑΝΔΡΙ
ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ ΧΑΛΑΝΔΡΙ

Αποφράξεις με υδροβολή στο Χαλάνδρι

Τα πιεστικά μηχανήματα υδροβολής που διαθέτει η Αποφράξεις Χαλάνδρι δουλεύουν σε πολύ υψηλές ταχύτητες. Εκτοξεύουν νερό με πολύ μεγάλη πίεση οπότε ότι κι αν έχει βουλώσει την αποχέτευση, διαλύεται και απομακρύνεται. Από χαρτιά και τρίχες μέχρι πέτρες, ρίζες, λάσπη και μπάζα δεν μένει τίποτα απολύτως μέσα στις σωληνώσεις. Η σωστή απόφραξη γίνεται αποκλειστικά με αυτά τα μηχανήματα, οπότε ξεχάστε βεντούζες και ατσαλίνες. 

Αποφράξεις από ρίζες δέντρων στο Χαλάνδρι

Οι ρίζες των δέντρων δεν μπορούν να απομακρυνθούν εύκολα μέσα από φρεάτια και αποχετεύσεις. Αφού εισχωρήσουν, με τη βοήθεια του νερού, συνεχίζουν να αναπτύσσονται και να μεγαλώνουν και μέσα στους σωλήνες. Σε αυτή την περίπτωση, χρειάζεται να επέμβουμε με ειδικά ριζοκοπτικά μηχανήματα. Έχουμε στη διάθεσή μας τα καλύτερα από αυτά. Απαλλάσσουμε κάθε αποχετευτικό δίκτυο και αγωγό από ρίζες και δέντρα και το επαναφέρουμε στην αρχική του ομαλή λειτουργία. Και σε αυτό τον τομέα, στην Αποφράξεις Χαλανδρίου έχουμε επιτυχία 100%.

Αποφράξεις στις πιο ανταγωνιστικές τιμές στο Χαλάνδρι

Όλες μας οι υπηρεσίες,  σας προσφέρονται στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.  Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι θα σας ζητήσουμε μια περιουσία. Καλέστε μας σήμερα και ενημερωθείτε για το κόστος των παροχών μας. Καλύπτουμε όλο το φάσμα εφαρμογών απόφραξης διαθέτοντας αξιοσημείωτη εμπειρία.

Στην Αποφράξεις Χαλάνδρι εξυπηρετούμε:

 • Κοινόχρηστους δημόσιους και ιδιωτικούς χώρους
 • Νοσοκομεία – ξενοδοχεία – σχολικά συγκροτήματα
 • Οικίες – μονοκατοικίες – πολυκατοικίες
 • Καταστήματα – εστιατόρια – καφετέριες και κάθε επαγγελματικό χώρο
 • Υπόγεια – ισόγεια – παρκινγκ

Αποφράξεις Χαλάνδρι – 24ωρη εξυπηρέτηση σε ότι αφορά:

 • Βουλωμένες αποχετεύσεις, υδρορροές, φρεάτια, σιφόνια, μπανιέρες, νιπτήρες, λεκάνες.
 • Επιθεώρηση αγωγών δικτύου με χρήση κάμερας.
 • Αποφράξεις φρεατίων
 • Απόφραξη νεροχύτη
 • Αποφράξεις Χαλάνδρι
 • Απόφραξη μπανιέρας – ντουζιέρας – νιπτήρα
 • Απόφραξεις λεκάνης Χαλάνδρι
 • Απόφραξη υδρορροής
 • Απόφραξη σιφονιού κουζίνας
 • Καθαρισμός φρεατίων
 • Έλεγχος αποχετεύσεων με κάμερα
 • Μηνιαίες – τρίμηνες – εξάμηνες συντηρήσεις και καθαρισμούς

Αποφράξεις, καθαρισμός και συντήρηση αποχέτευσης στο Χαλάνδρι

Προφανέστατα, όπως και στην ιατρική, η πρόληψη είναι η καλύτερη θεραπεία. Αν λοιπόν η αποχέτευσή σας ελέγχεται συχνά, μηδενίζετε τις πιθανότητες να βουλώσει. Ο συχνός καθαρισμός αποχέτευσης και η τακτική συντήρηση αποχετεύσεων, σας εξασφαλίζουν λειτουργικές αποχετεύσεις, μόνιμα καθαρές. Επιλέξτε την εταιρεία αποφράξεις Χαλάνδρι και δεν θα το μετανιώσετε. Καλύπτουμε σε ελάχιστο χρόνο και τις γύρω περιοχές:

[pagelist exclude=”current,3,85,95,167″]

Έλεγχος αποχέτευσης με κάμερα

Σίγουρα θα αναρωτιέστε τι είναι ο έλεγχος αποχέτευσης με κάμερα και για πιο λόγο τον χρησιμοποιούμε. Επειδή τα συστήματα που αποτελούν το δίκτυο της αποχέτευσης είναι πολλά και δεν είναι εμφανή, οι κάμερες μας βοηθούν να έχουμε μια πλήρη εικόνα του. Εισχωρούν σε κάθε δίκτυο και σωλήνα. Σωλήνες που διέρχονται ακόμα και μέσα από τοίχους και δάπεδα.Αποφεύγουμε έτσι σπασίματα και επιπλέον ζημιές. Βρίσκουμε το πρόβλημα και εστιάζουμε ακριβώς εκεί. Γλιτώνετε έτσι τα επιπλέον χρήματα που θα ήσασταν υποχρεωμένοι να δώσετε για μερεμέτια και επισκευές. Να μην ξεχάσουμε όμως να σας πούμε ότι οι κάμερες αυτές βιντεοσκοπούν κιόλας την αποχέτευση. Με το πέρας της εργασίας οι τεχνικοί μας θα σας παραδώσουν καταγεγραμμένη την εικόνα της σε ένα στικάκι. 

Γιατί βουλώνει όμως η αποχέτευση

Τα υλικά που ρίχνουμε μέσα είναι η αιτία. Στο μπάνιο, ο συνδυασμός νερό – σαπούνια – τρίχες είναι θανατηφόρος για την αποχέτευση. Όλα αυτά μαζί απομακρύνονται με το νερό, περνούν μέσα στο δίκτυο, κολλούν στα τοιχώματά του και μπλοκάρουν τη ροή του νερού. Θα σας συμβουλεύαμε να μαζεύετε όλα αυτά τα υλικά και να τα πετάτε στα σκουπίδια. Μπορείτε επίσης να τοποθετήσετε ένα ειδικό σχαράκι σαν κάλυμμα ώστε να συγκεντρώνει τρίχες , βρωμιές και σαπούνια και να περνάνε λιγότερα στην αποχέτευση. 

Επίσης, χαρτομάντιλα, μωρομάντηλα και λοιπά είδη χαρτιού θα βουλώσουν σίγουρα εν καιρώ μια αποχέτευση. Το χαρτί υγείας είναι σχεδιασμένο να διασπάται εύκολα όταν βραχεί. Δεν ισχύει όμως το ίδιο για τα μωρομάντηλα, το χαρτί κουζίνας, τις χαρτοπετσέτες και άλλα χαρτιά. Αυτά είναι κατασκευασμένα από πιο ανθεκτικά υλικά οπότε και δεν διασπώνται εύκολα. 

Να θυμάστε να μην πετάτε ποτέ οποιοδήποτε είδος χαρτιού μέσα στην τουαλέτα. Και μιας και μιλάμε για την τουαλέτα, να επισημάνουμε εδώ ότι θέλει μεγάλη προσοχή το αποσμητικό μπλοκ που κρεμάμε στη λεκάνη. Είναι πολλές φορές ο λόγος του προβλήματος στους αποχετευτικούς αγωγούς. Ο κατάλογος των υπαίτιων για τη φραγμένη αποχέτευση υλικών στο μπάνιο, δεν τελειώνει εδώ.

Πάνες, σερβιέτες, βαμβάκι, οδοντικό νήμα, μπατονέτες και ταμπόν είναι ομοίως και αυτά εφιάλτης για την αποχέτευση. Ο λόγος είναι ότι είναι φτιαγμένα από υδατο-απορροφητικά  υλικά. Ποτέ λοιπόν και αυτά μέσα στη λεκάνη της τουαλέτας. Δεν διασπώνται. Μπλοκάρουν και φράζουν τους σωλήνες. 

Τι γίνεται στο υπόλοιπο σπίτι

Στην κουζίνα πάλι, τα υπολείμματα τροφής και λίπους είναι αυτά που θα φράξουν την αποχέτευση. Περνώντας μέσα στους σωλήνες, κολλούν στα τοιχώματα και συνθέτουν μια παχύρρευστη μάζα πάνω στην οποία κολλούν κι άλλα υλικά. Τα λίπη των τροφών προκαλούν ιζήματα και δύσκολα απομακρύνονται χωρίς τη βοήθεια επαγγελματία. Καλό λοιπόν είναι, να μην πετάτε λίπη, βούτυρο και τροφές μέσα στο σιφόνι του νεροχύτη. Μπορείτε να τα συλλέγετε σε ειδικούς κάδους και να τα μεταφέρετε στα σκουπίδια. Πάμε και στο μπαλκόνι, τον κήπο και την αυλή…

 Εκεί τα φύλλα και οι ρίζες των δέντρων θα δημιουργήσουν το πρόβλημα. Ένα μεγάλο λάθος που κάνουμε σχεδόν όλοι είναι όταν ρίχνουμε νερά και πλένουμε αυτούς τους χώρους. Σχεδόν πάντα απομακρύνουμε με το νερό τα φύλλα  προς το σιφόνι. Διαπιστώνουμε λοιπόν, ότι όταν βουλώσει η αποχέτευση κατά 90% έχουμε βάλει όλοι το χεράκι μας. Πάντα βέβαια παίζει ρόλο και η παλαιότητα του δικτύου ή η φθορές των σωλήνων του.

Ποιες είναι οι ενδείξεις πως υπάρχει πρόβλημα

Οι ενδείξεις ώστε να το καταλάβουμε είναι πάρα πολλές. Ας ξεκινήσουμε από τις δυσάρεστες μυρωδιές που πολλές φορές κατακλύζουν το χώρο και αναδύονται μέσα από τα φρεάτια. Μία άλλη ένδειξη είναι τα λιμνάζοντα νερά μέσα στο νεροχύτη, το νιπτήρα, τη λεκάνη ή τη μπανιέρα. Επίσης τα πλημμυρισμένα φρεάτια παραπέμπουν κι αυτά στη φραγμένη αποχέτευση. 

Το σύστημα της κεντρικής αποχέτευσης στα κτίρια αποτελείται από αγωγούς, σωληνώσεις και φρεάτια τα οποία έχουν μία πολύ σημαντική δουλειά. Να συλλέγουν τα λύματα από το κάθετο και οριζόντιο δίκτυο και να τα οδηγούν στο δημόσιο αποχετευτικό δίκτυο ή σε κάποιο βόθρο. Ποτέ δεν πρέπει να αφήνουμε μια αποχέτευση βουλωμένη. Τα προβλήματα που θα προκαλέσει μπορεί να έχουν αντίκτυπο στην υγεία μας αλλά και βλάβες στην περιουσία μας. 

Χαλάνδρι

Το Χαλάνδρι είναι μια περιοχή που αντιμετωπίζει πολύ συχνά προβλήματα με αποχετεύσεις και φρεάτια. Δεν έχετε όμως να φοβηθείτε απολύτως τίποτα από τη στιγμή που υπάρχουμε εμείς. Το Χαλάνδρι είναι μια ανερχόμενη γειτονιά με πολυσύχναστα κοκτέιλ μπαρ και καφετέριες σε σκιερούς πεζόδρομους γύρω από την εκκλησία του Αγίου Νικολάου.

Τα τοπικά εστιατόρια σερβίρουν από κλασικά ελληνικά πιάτα και μεζέδες μέχρι διεθνή κουζίνα σε καταπράσινες αυλές, δίνοντας στην περιοχή μια ρουστίκ αίσθηση. Στις διάφορες αγοραστικές επιλογές περιλαμβάνονται βιβλιοπωλεία, ιδιαίτερες μπουτίκ μόδας και καταστήματα με είδη δώρων και σπιτιού.